Vel blåst!

Ingen fare for mygg eller knott på kveldens klubbcup på Budor.
(14. juni 2018) - -

Vi hadde sett for oss en fin kveld på toppen av Budor - løypelegger hadde lagt løyper så løperne skulle få fine naturopplevelser i tillegg til noen o-tekniske nøtter rundt Svaen, men langstrekk i de tørre myrene. Slik ble det IKKE!
Da arrangøren ankom vanntårnet ca kl 17.15, var det sterk vind og tykk tåke. Vi diskuterte fram og tilbake om vi kunne vente noen deltakere i det hele tatt. Det første tegnet på at jo, noen vil ut i naturen allikevel, var da søstrene Westli Andersen ankom samlingsplass rett etter arrangøren. Bra at de var ute i god tid, så fikk arrangøren litt hjelp til å få opp teltet i stiv kuling!
Etterhvert viste det seg at flere manglet respekt for vær og vind, og i alt ble det hele 18 løpere og 2 arrangører i tillegg til Kirsten som sto i teltåpningen gjennom hele løpet og holdt igjen så teltet ikke blåste bort. Takk Kirsten!

Tage og Johanne fikk med seg rekruttleder Stine i N-løypa. Hun trengtes nok for å holde motivasjonen oppe, men kunne rapportere at de to yngste deltakerne hadde bra kontroll på orienteringen i en tung løype - ned/opp/ned og opp igjen.
Henriette og June valgte å løpe sammen i tåka i B-løypa, og fikk strenge formaninger av Nina før start, at de måtte holde orden på de store detaljene. Etter 90 grader feil ut fra start, tok jentene seg fint igjennom løypa - imponerende bra gjennomført!
Iver så litt grual ut før start, og fikk dermed tilbud og å ta B-løypa i stedet for A-løypa. Han tenkte seg om, men tok A-løypa, tøft gjort! Ikke bare det, han ga ikke opp da han kom til post 3 før post 2, løp tilbake og tok med alle postene. Også Martin fullførte A-løypa, og til tross for noen problemer underveis var det ikke snakk om å bryte. Med dagens forhold på Budor, må jeg gi en honnør til alle disse unge løperne som faktisk møtte opp, og viste utrolig tæl!
A-løypa ellers ble løpt av Yngve (raskest med snaut 30 minutter), Emilie, Evine, Einar, Kjetil, Kristian og Torstein (brutt). B-løypa ble foruten de som er nevnt ovenfor, også løpt av Steinar, Lars, Eli og Inger Marie Ø (brutt). Også disse bør få honnør for frammøte og gjennomføringen (ekstrapoeng i klubbcup, Ove?).
Det ble ikke noen som satt på samlingsplass og koste seg etter løpet, så kl 20.20 var plassen ryddet og N-løype og merking tatt ned. Godt å komme hjem til en varm dusj!

Resultater

Kategorier: Nyheter, 8-13 år, 14-16 år, Råtass, Junior, SeniorAntall visninger: 508

Eldre artikkel Nest siste Råtass før ferien
Nyere artikkel Treningsløp torsdag i Fallberget
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen