Treningsplan for sommeren - oppdatert med påmelding

Skolene har nå tatt ferie og for noen betyr det ferie. Ferie betyr derimot ikke treningsfri, men muligheten til å trene enda mer enn man har muligheten til i hverdagen. Tradisjon tro blir det sommertreninger i år også. 

(27. juni 2020) - -

Fra og med denne uka blir det litt endringer på treningsopplegget. Vi har ikke "ordinær" torsdagstrening i juli, men isteden er det sommertreninger i samarbeid med Vang OL på fire onsdager i juli. 

Løten arrangerer de to første treningene 1. og 8. juli, mens Vang arrangerer 22. og 29. juli. Ingen sommertrening 15.juli. Det vil bli påmelding i Eventor på treningene og det er viktig at alle som skal delta melder seg på slik at vi har kontroll over hvem som er tilstede. På alle treningen er det viktig at deltakerne overholder de smittevernreglene som er satt av myndighetene, dvs at man til en hver tid skal ha minimum 1 meter avstand fra andre personer. Personer som er syke med luftveisinfeksjon av noe form kan ikke delta eller være tilstede på treningene. 

Treningen 1.juli blir på Gråberget-kartet oppe ved Budor. Furudalsvegen som går inn på venstre siden av Budorvegen mellom Budor skistadion og Budor. Det blir merket med o-skjerm der man skal kjøre av Budorvegen. Det er automatisk bom på Budorvegen, husk å betale denne i etterkant. Les mer om bom i link under. 

8.juli blir treningen i Mosjømarka. Nærmere info blir lagt ut i Eventor. 

Påmelding for de to første treningene er klar i Eventor, i Eventor må man velge "Alle løp - inkludert nær- og klubbløp" under fanen "kategori".  Linker til de to første treningene under. 

Linker

Kategorier: 8-13 år, 14-16 år, Junior, Senior, Veteraner, TreningsløpAntall visninger: 239

Eldre artikkel Fartsfylt og varmt i Furuberget
Nyere artikkel Husk å betale medlemskontigent
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen