Treningsmuligheter i sommer

I sommer er det ikke vanlig treningsløp på torsdager, men felles sommertrening for klubbene i området. I tillegg er det kart i o-tavla slik at det er muligheten for å ta kveldens treningsøkt.
(21. juni 2018) - -
Sommertreningene har vært stor suksess tidligere med fellesstart og mange løpsklare o-løpere. Sommertreningene arrangeres på onsdager og første trening er i Løten med start fra gamle skistadion i Brattbakken (rett ved bommen opp til Budor) onsdag 27.06.18. 
Løyper på ca 2,5 – 4 og 6 km – fellesstart kl. 18.15. Kartet er fra 2000, men her skjer det lite, så dette stemmer rimelig bra. Meget lettløpt terreng! EKT, hengende enheter, så husk brikke. Har du ikke årskort for bommen, så parker utenfor – gå 400m til samlingsplass! Vel møtt til sommertrening! Ansvarlig: Herman Bakke.

Kartene fra torsdagens trening er hengt i o-tavla på veggen ved gamle Chiba/ rett på andre siden av lekeplassen på Løten. Løypene er lagd på noen av tur-o-postene som er på Fallberget-kartet, så her er det muligheten til å få løpt seg en løype samtidig som man kan sanke poeng på tur-o-kortet.

Kategorier: Nyheter, 8-13 år, 14-16 år, Junior, Senior, Veteraner, TreningsløpAntall visninger: 592

Eldre artikkel Sommeravslutning på Råtass
Nyere artikkel Barneidrettsbestemmelsene
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen