Trening uke 16

 

Denne ukas treningsløyper er i nedre (nordlige) del av Fallberget-kartet. Et fint terreng som er brukt relativt lite.

(13. april 2020) - -

 

Løypene har litt forskjellig utgangspunkt, da det er vanskelig å legge N- og C-løyper fra samme utgangspunkt som de lengste løypene. Det er også laget noen korte varianter med start inne i den fineste delen av terrenget (Kort og Mellom2). I utgangspunktet er det tenkt parkering langs fylkesvegen/ved Osbrua, da vegen inn til Ytteborg/Weideborg (start og mål for N/C/Kort og Mellom2) er privat. Det er mulig å parkere i enkelte lommer langs denne vegen uten at man hindrer trafikken, men vi kan ikke oppfordre til det. Vedlagte oversiktskart viser avstand til N-start (tegnet inn som merket løype) osv.

Øktene som er lagt ut er postplukkøkter med relativt mange poster. Hvis noen i stedet skulle ønske en ren mellomdistanseøkt er det mulig å få dette "spesiallaget" hvis man sender undertegnede en melding. Postene er der, så det er bare å lage noen nye streker og ikke mye jobb. Man kan også få økta som ren kurveøkt om man ønsker det, gi beskjed i tilfelle.

Terrenget er som sagt veldig fint, men det er steinete bunn og mye steiner i enkelte områder. Å orientere på steiner er ikke nødvendigvis noen god ide overalt. Kartet er bra fortsatt, kun et lite hogstfelt har kommet til som påvirker løypene. Dette er markert på oversiktskartet, men ikke på løypene siden det ville blitt veldig rotete. Hogstfeltene på kartet har selvsagt vokst til siden 2010, og der er det nå småfuru med varierende tetthet.

Postene er markert med røde og hvite plastbånd, og dem skal være bra tydelige denne gangen (hvis man er på riktig sted!). Et myrområde er markert som forbudt. Her har det nok stått en del vann, slik at det ligger is oppå, og myra er litt varierende ut mot sjøen. Isen er utrygg nærmest land etter de siste dagene, og undertegnede gikk gjennom med vann opp til hofta. Holder man seg utenfor det markerte området, til høyre for streka, er man trygg, men kan bli bløt på bena. 

Som alltid i disse dager minner vi om at myndighetenes smittevernregler skal overholdes. Se forrige artikkel lagt ut på hjemmesida for mer informasjon.

Det henger for øvrig fortsatt bånd ute for øktene i Sjømarka og på Sagen fra tidligere uker, slik at man har mulighet der også om man ikke allerede har løpt dem. 

Marius

Dokumenter for nedlasting

Kategorier: Nyheter, 8-13 år, 14-16 år, Råtass, Junior, Senior, Veteraner, TreningsløpAntall visninger: 323

Eldre artikkel Informasjon om treninger og konkurranser fremover
Nyere artikkel O-ringen i Uppsala flyttes til 2021
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen