Trening og nattkøpp starter opp denne uka!

Denne uka starter både torsdagstreningene og Hedmarken Nattkøpp.

(22. april 2019) - -

Det første løpet i årets nattkøpp arrangeres på onsdag fra Strandbygda skistadion. Der har også snøen tviholdt på taket så lenge som mulig, men nå skal det være mulig å arrangere o-løp der. Harald Østbye har lovt at løypene legges i de delene av terrenget som er mest snøfrie. Her er det som alltid høy fart på den flate furumoen, og kompass mellom alle stiene, som gjelder. Et veldig fint og trygt terreng for å prøve seg på nattløp!

Påmelding til nattkøppen finner dere her: Påmelding Eventor

Hvis noen trenger skyss kan det helt sikkert ordnes. Kontakt Marius.

Dagen etter slenger vi oss på Elverum OK sitt treningsløp på de samme postene. Dette blir dermed også fra Strandbygda. Gi gjerne beskjed til Marius på tlf ni-ni-fire-null-fem-fire-seks-null om dere vet dere skal dit, slik at vi får meldt fra til Elverum om hvor mange vi blir. Det er selvfølgelig mulig å møte opp ellers også. Vi tar i så vi er relativt sikre på at alle som vil løpe skal få kart.

Neste uke har vi for øvrig o-sportens dag (01.05), og sesongens første klubbkøpp fra Fløta. Her håper vi å se mange av dere på plass!

Mer info om sesongens treninger kommer ganske snart, men det vil bli ukentlige treninger fortrinnsvis på torsdager. For øvrig er det mye som skjer i mai, med for eksempel sprintkøpp og Nammo-cup.

Marius 

Kategorier: Nyheter, 8-13 år, 14-16 år, Junior, Senior, Veteraner, TreningsløpAntall visninger: 231

Eldre artikkel Myrsprinten på Ridabu
Nyere artikkel Velkommen til o-sportens dag 2019
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen