Trøye til Henriette

Nammocup-finale i Snertingdal med jaktstart og premieutdeling.
(9. september 2018) - -
Regnet møtte oss ved Mjøsbrua og etter dette bare bøttet det ned resten av turen! Vi hadde heldigvis vært hos Ole Lien og hentet med et telt og det ble dagens redning. Alle startende fra Løten var kalde og våte FØR start og siden det var jaktstart var spenningen stor. 

Først ut var Johanne i D 11-12. Hennes utgangspunkt var en 5. plass, men løp seg opp til en fin 4. plass selv med en lei bom på en av de siste postene. Løypa hennes var vanskelig og lå vel litt over C-nivå. Likevel klarte hun seg bra i skogen denne gang og løp stort sett rett på postene – hun syns det er vanskeligere der enn i sprint-terreng. 

 

Så var det June og Henriette sin tur i D 13-14. Mathilde kunne dessverre ikke bli med denne gangen. June løp ut som nr 3 og Henriette som nr 5. June startet løpet med en bom på post nr 2 og dette klarte hun dessverre aldri å hente inn igjen senere i løpet og endte på en 5. plass. Henriette orienterte bra og var klar over underveis at hun passerte flere konkurrenter. Hun spurtet i mål, med et smil om munn, til en flott 2. plass. Også i år som i fjor vant hun spurt-trøya til odel og eie – i år så vidt foran lagvenninne June. 

Martin og Iver deltok i H 17-20. Martin løp ut som nr 4 og Iver som nr 6 i jaktstarten. Martin sa etter løpet at han likte terrenget godt, at det var rimelig greit å finne fram og at det var heller formen som kanskje ikke var helt på topp. Han kom inn til samme plassering som han dro ut på – altså nr 4. Iver ble dessverre diskvalifisert denne gangen. Alle løpere var klissvåte og støttepersonellet var også fuktige fra innerst til ytterst! Men det la ikke demper på stemningen! Da premiene ble delt ut kunne Henriette ta imot et gavekort fra Sport8 og spurttrøya og alle de andre fra Løten fikk deltagerpremie – en flott hodelykt fra Silva.

 

Skrevet av Stine. 

Kategorier: Nyheter, 8-13 år, 14-16 årAntall visninger: 942

Eldre artikkel Klubbkøpp med Haugereidgafling
Nyere artikkel 25% på klubbklær
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen