Toscana orienteering classic

Fire løpere fra Løten har løpt o-løp i Toscana denne uka.
(4. november 2018) - -
Onsdag satte vi kursen sørover for å finne varmegrader, brostein og kontinentalt terreng. Inger Marie Øygard reiste med en stor gjeng damer fra Hamar, Lillehammer og Ringsaker, og i Toscana møtte hun Emilie, Marius, Tove-Kristin og Knut. I Toscana løp vi fem løp på fire dager. Det startet med to mellomdistanse i kastanjeskog i Abbadia San Salvatore. Kartet var ganske grønt, men nå på høsten lå løvet på bakken. Det gjorde at det var veldig glatt å løpe. Vi fikk smake på noen høydemeter i tillegg til glatt underlag. Emilie løp bra den første dagen og ble nummer tre. Dag to løp vi også nattsprint på kvelden. Her begynte også Andersen med sine konkurranser. Alle ble ganske overrasket over at man kunne ta postene i valgfri rekkefølge. Vi fikk oppleve å løpe langs vinranker ( og Knut tok seg en tur mellom dem også). I løpet av de to første dagene fikk vi en del regn. Men med god pasta og pizza til middag var dette fort glemt.

Lørdag våknet vi til sol. Løpet startet ikke før et stykke ut på dagen og vi brukte morgenen til sightseeing i Montalcino, som var en sjarmerende gammel by. Sprinten lørdag gikk i San Giovanni d'Asso. Det ble litt bomming i starten av løpet for de fleste, men det gikk bedre da vi kom oss fra det åpne området og inn i byen. Et vegvalg inn og ut av en borg var interessant.
Søndag var det også sprint og himmelen åpnet seg slik at brosteinen ble glatt. Heldigvis rakk Løtenløperne å komme seg i mål akkurat før det verste. Det er ikke ofte man har målgang i en borg, men det hadde vi i dag. Løpet bød på spennende orientering med trange smug og trapper. Emilie ble nummer fire, 27 sekunder bak Ingjerd Myhre

Linker

Kategorier: Nyheter, Senior, VeteranerAntall visninger: 888

Eldre artikkel Vintertreninga starter 14.november
Nyere artikkel Kjerringmøte november
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen