Student-VM er ferdig

Evine avsluttet mesterskapet med 6. og 7.plass på de to siste konkurransene.
(25. februar 2018) - -
Lørdag var det jaktstart og Evine startet som sjettemann etter resultatlista fra den første distansen, sprint. Hun gikk ut ett minutt og førtifem sekunder bak Anna Ulvensøen. Evine beholdt 6.plassen, men var med i kampen om 4.plassen nesten helt inn i mål. Hun forteller:
- Løpet gikk greit, det var skikkelig morsomt med mye gafling. Det var mye folk overalt, så ble tryning for noen mot slutten, men jeg kom meg forbi. Men det ble et tryn rett før sistepost og jeg ble dermed nummer seks. Det var spurtoppgjør om 4. plassen, men det var ikke krise å tape med det trynet.
Anna Ulvensøen vant denne distansen også.

Søndag var det fellesstart og for damene var det snakk om 11,8 km, 15 poster og 295 meter stigning. Evine endte på 7.plass, bak Anna som tok sitt fjerde gull av fire mulige. Evine forteller dette om søndagens løp:
- Det var ganske morsom løype med mer stigning i dag enn ellers. Var forskjell på vegvalgene, så lønte seg å ta riktig. Mot slutten tapte jeg litt på et vegvalg og dermed kom jeg bak fire stykker. De gikk veldig sakte, men vi var i smalspor, så det var vanskelig å komme forbi. Heldigvis kom jeg meg forbi tre av de til slutt.

Hvis Evine skal oppsummere mesterskapet så står hun med 6., 4., 6. og 7.plass. Hun sier hun er greit fornøyd med mesterskapet. Det har vært morsomme løyper og fint og kaldt vær. Det er samtidig litt kjipt å ikke komme høyere opp når hun er så nærme, men det har vært de tre samme jentene på pallen hver dag, så hun har da i det minste vært jevn gjennom uka.

Foto: arrangøren

Linker

Kategorier: Nyheter, Senior, Ski-oAntall visninger: 890

Eldre artikkel Den sure fjerdeplassen
Nyere artikkel Trening 28.februar
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen