Stafettsølv!

Løtenjinten klinka til med sølv på NM stafett på Lygna i dag.
(24. februar 2019) - -
Evine Westli Andersen gikk første etappe.

-Det var morsomt med stafett, men det var tungt føre, sier hun. Sola skinte og løypene ble etter hvert bløte. Evine vekslet med Marte Fallbakken Berge som nummer to, 2:49 bak Lierbygda. Under minuttet bak kom Nydalen og tok opp jakta på Marte. Lierbygda hadde en klar ledelse også etter andre etappe. Emilie ble sendt ut med Nydalen ca to minutter bak. Det visste hun ikke selv selvfølgelig, og gikk så fort hun klarte i påskesola. Det ble litt tryning undervegs i løypa, men når hun gikk i mål til sølv var dette glemt.


- Med strålende sol og påskeføre lå alt til rette for en artig tur i ski-o-løypene. Føret og terrenget innbød til høy fart og arrangørene imponerte med et godt løypenett på kort varsel, sier Marte. For egentlig skulle stafetten gå i Trondheim forrige helg, men på grunn av snøforholda ble den avlyst. Familien Kvåle tok derfor på seg oppgaven og dermed ble det stafett på Hadeland i dag.

Samlingsplass var ved den nybygde Lushaughytta, som o-laget på Hadeland drifter som serveringshytte. De ivrigste tok også turen opp på Lushaugen, 812 moh, Grans kommunetopp, med et nybygd tårn på toppen for vidstrakt utsikt.

Kategorier: Nyheter, Senior, Ski-oAntall visninger: 830

Eldre artikkel Hilsen fra Spania
Nyere artikkel Bli med Mjøs-o til Tiomila
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen