Spond

Som enkelte allerede har fått med seg har vi begynt å teste ut en app som heter Spond. Nå tenkte vi det var på tide å komme med litt mer info. 

(7. mai 2019) - -

Spond er en app som antakelig egentlig er laget for å få oversikt over hvem som kommer på trening og kamper for typiske ballidretter. Vi har imidlertid sett at det kan være et verktøy for oss også for å minne våre medlemmer om våre treninger og arrangementer. 

Som skrevet i ingressen må vi vel sies å være i en testfase fortsatt, og en del av dere er nok ikke lagt til ennå heller. Jeg tror det er fritt frem for alle å legge til nye medlemmer, så hvis de av dere som er lagt til ser at det er noen som mangler må dere ikke nøle med å videresende en invitasjon. Man kan også "være med" uten appen, hvis jeg ikke har misforstått. Da legges man til med et telefonnummer, også tror jeg man får en sms med informasjon i stedet for et såkalt push-varsel fra appen. 

Det er for øvrig høyst frivillig å bruke appen (selvfølgelig). All informasjon vil legges ut på hjemmesiden (og i en del tilfeller på Facebook) i tillegg, og det er det som fortsatt vil være hovedkilden til informasjon om våre aktiviteter. 

Det som er fint med Spond er at vi der enklere kan få en grov oversikt over hvem som kommer på treningene, i og med at man enkelt og raskt kan svare ja/nei på om man kommer på de aktivitetene vi legger ut på appen. I forhold til treninger er dette spesielt nyttig for å vite sånn ca hvor stort behovet for kart er. Vi vil nok fortsatt ta i litt ekstra, men hvis vi kan spare litt papir er det nyttig i seg selv.

For medlemmene kan det fungere som en påminnelse om treningene. 

Hvis man har spørsmål rundt dette kan man ta kontakt med undertegnede. 

Marius

Kategorier: Nyheter, 8-13 år, 14-16 år, Råtass, Junior, Senior, VeteranerAntall visninger: 553

Eldre artikkel Trening 9.mai
Nyere artikkel Nammo-cup er i gang
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen