Snertingdalsløpet

To fornøyde, men trøtte jenter etter Nammocup-samling, 2.plass til Henriette, 4.plass til June, 5.plass til Kjetil Liven, brutt løp på undertegnede og våte forhold er fasiten når søndagen i Snertingdal skal oppsummeres.
(9. september 2018) - -
Snertingdal IF Orientering stod som arrangør for årets Nammo-cup finale, med påfølgende Nammocup-samling. Dette fulgte de så opp med en relansering av det såkalte Snertingdalsløpet.

Henriette og June overnattet på Snertingdal skole hvor Mjøs-O arrangerte samling. Taco-middag, diverse leker/aktiviteter/konkurranser og gjennomgang av lørdagens løp med evaluering av trasévalg var noe av det som stod på programmet. Sosialt og fint arrangement som begge jentene likte godt.

I D13-14 var det et rimelig jevnt oppgjør. Henriette startet sterkest, men litt bom på post 5 og post 6 gjorde at seieren gikk til Emma fra Gjø-Vard. Henriette var likevel godt fornøyd med sitt løp og andreplass. June hadde en lei bom på post 3, men ellers et jevnt godt løp som hun kan være fornøyd med og fikk da 4. plass bak Emma fra Vang.

Kjetil Liven hadde også sine bommer, men fant alle sine poster i H50 klassen, job well done. Torstein gjorde ikke en så bra jobb i H40. Vasset rundt i over tjue minutter på post 2 med mye roting, fortsatte til andre enden av kartet, «svømte» over en elv, fant post 6 istedenfor post 5, så på klokka og løp hjem. Vilt, vakkert og vått.


Terrenget var utfordrende og morsomt, egentlig fint løpsterreng og jentene likte seg godt i dette området. De var flinke til å lese kartet og begynner å bli gode på kompasskurs. Undertegnede har i alle fall noe å lære der.

 

Skrevet av Torstein.
Kategorier: Nyheter, 14-16 år, VeteranerAntall visninger: 212

Eldre artikkel Kompetansehelg Norsk orientering
Nyere artikkel Oppsummering av veteranmesterskapet 2018
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen