Skogstrimmen 2020

Det ble Skogstrim i 2020 også - et trimopplegg basert på lagets turorienteringstilbud.

(9. juni 2020) - -
Skogstrimmen 2020 er godt i gang. I utgangspunktet ble opplegget avlyst på grunn av koronarestriksjonene, men etter hvert som myndighetene løste opp litt, ble det mulig å komme i gang. For å ha kontroll på frammøte, ble det valgt å sende ut invitasjon til de som var med i fjor, 15 damer inkludert leder. Det blir gitt informasjon pr epost før/etter hver tur. Ettersom vi ikke har kunnet samkjøre på samme måten som tidligere år, blir det opplyst på frammøtested for hver tur, samt hvilke poster og stolper som ble tatt på forrige tur.
I går hadde vi vår 5. tur hittil, og sesongens første kafferast, se bildet. Det var den tredje turen i Mosjømarka, og der har vi sannelig ikke vært alene denne våren/sommeren! For å få til mest mulig orientering på turene våre, har vi valgt å tegne inn stolpeposter på tur-o-kartene, slik at vi kombinerer poster og stolper på hver tur. Turene våre har vært mellom 3,7-4,7 km, og vi har variert mellom å gå samlet eller dele oss i 2 grupper.
Mandagskveldene siden 11. mai har vært velsignet med godt turvær, god stemning og nå har også myggen kommet!
Dersom noen av dere som leser dette har lyst til å bli med oss på tur, kan dere ta kontakt med Rønnaug Sagbakken, epost rsagbakk@ha-nett.no – tlf 91579460.
Det blir 2 turer til (15. og 22. juni) før vi tar sommerpause og starter opp igjen i starten av august.
På bildet ser dere gårsdagens turdeltakere på kafferast 150 meter sørvest for post 21 I Mosjømarka:
Torild (delvis skjult), Petra, Oddveig Anne, Bjørg, Kirsten, Britt, Sissel (myggangrepet), Gunvor, Anne Marit, Bjørg Karin, Anne Helene og Lise. Fotograf Rønnaug.

Kategorier: Nyheter, SkogstrimmenAntall visninger: 227

Eldre artikkel Trening 11.juni
Nyere artikkel Kart fra treningsløp 11.06
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen