Ski-o-treff dag 2

Tung dag på Natrudstilen
(6. januar 2019) - -
I dag var det NM langdistanse for junior og senior innlagt i Ski-o-treffet på Natrudstilen. Søstrene Westli Andersen stilte til start på toppen av Natrudstilen. Det var stolheis til toppen, slik at man kunne spare på kreftene. Evine hang med ut fra start på fellesstarten, men på grunn av sjukdom i jula hadde hun ikke krefter til å henge med helt inn. Hun endte på 9.plass, 7.plass i NM. Emilie ble nummer 12 av 12, men var fornøyd med en fin, men slitsom tur i skogen. Sigurd var eneste i H60 og vant. June og Henriette var på plass igjen og fikk gå fellesstart. Det var jo litt av en utfordringer for jentene som kan telle sine ski-o-konkurranser på ei hånd. Det ble litt bom, men begge var blide og fornøyde i mål.

I går kveld gikk Emilie nattsprint. Hun som ikke er kjent for å være så glad i nattløp koste seg i skogen med hodelykt i går kveld. Kanskje hjelper det at det er snø og skispor å følge?

Nå er det kun snaue to uker igjen til vi skal arrangere ski-o løp med NM mellom og Hovedløpet på Gåsbu. Vi håper å se mange medlemmer på Gåsbu 19. og 20.januar. Skal du ikke delta som frivillig kan du jo alltids prøve deg på ski-o? Det er en vill, vakker og rå orienteringsopplevelse som passer for alle! Kartstativ og emit-tag kan man leie i eventor.

Linker

Kategorier: Nyheter, 14-16 år, Senior, VeteranerAntall visninger: 873

Eldre artikkel Ski-o-treff dag 1
Nyere artikkel Vinnere Stolpejakta 2018
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen