Siste Nammo-cup-løp før sommeren

Onsdag 19. juni gikk Nammo-cup-løp nr 3 av stabelen på kartet «Moskogen» i Moelv.
(20. juni 2019) - -
Det var mellomdistanse med parstafett og kartbytte underveis. Dette falt i smak blant gjengen fra Løten som for anledningen besto av Henriette og Johanne Berg, June og Tage Rogstad Bekkevold.

I H 11-12 fikk Tage løpe med spurt-trøya og også denne gangen vant han spurten fra sistepost til mål! Veldig artig! Ellers syns Tage det var vanskelig terreng med mye stier. Han hadde en bom som kostet en del minutter, men endte på 6.plass av 10 startende i sin klasse. Flott!

Johanne suste gjennom sine løyper i klassen D 11-12 uten nevneverdige problemer, og kom på 5. plass av 12 startende. Hun var veldig fornøyd med det! Det er mange sterke jenteløpere i denne klassen. Bra innsats!

I D 15-16 var det Henriette som klarte høyeste plassering. Hun likte godt konseptet med kartbytte og syns terrenget var helt greit. Hun blingset på postbeskrivelsene og løp dermed raskest på feil spurtstrekk, men dette tok hun med et smil da hun ellers var fornøyd med plasseringen sin. Godt gjennomført!

June sa selv hun bommet på tre poster og dermed gikk minuttene. Det var lett å se da hun kom inn til kartbytte at hun var misfornøyd med egen innsats allerede da. Men hun fant alle postene, og har flere gode strekktider der hun har løp rett på postene. Bra løpt!

Det ble også mulighet for å prøve vester i forskjellige størrelser med Mjøs-O-logoen på. Dette er nemlig deltagerpremien i år for de som er med på 4 av 5 løp. Veldig fine!

Neste løp er sprint på Lillehammer 28. august. Da er dessverre Tage og Johanne på leirskole, men løpet er åpent for alle barn/ungdom – også Råtasser kan melde seg på og bli med til Lillehammer den dagen!


Skrevet av Stine

Linker

Kategorier: Nyheter, 8-13 år, 14-16 årAntall visninger: 748

Eldre artikkel Buss til VM stafett
Nyere artikkel Seier til Lis
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen