Siste del av Swiss o-week

Marius tok etappeseier siste dag og ble nummer to sammenlagt.
(10. august 2019) - -
Etter seks etapper ble Marius nummer to sammenlagt i HAM (herrer A middel). Han sikret andreplassen sammenlagt med etappeseier siste dag. Men for å starte fra starten:

Torsdag var det stolheis opp til samlingsplass på ca. 1800 meter. Der var det flott utsikt til fjellene som omkranser Gstaad. Det var også eneste dagen hvor vegen til start var så og si flat. Det samme kunne man ikke si om løypene. Der gik det opp og ned, og opp igjen. Løypene gikk for det meste i åpent beitelandskap, med et fryktelig langstrekk med mange høydemeter allerede til andrepost. Emilie gikk på en liten bom i ei skråli og ble straffet ekstra godt med å måtte ta noen ekstra høydemeter.

Fredag var det mellomdistanse på programmet og stekende sol med opptil ca. 30 grader. Løypene gikk i sin helhet i ei skråli og inne blant trærne var det sval skygge, noe som var veldig godt. Emilie følte hun fikk til sitt beste løp denne uka på dette løpet. Kun 4 kilometer og 200 høydemeter føltes jo også overkommelig, i forhold til de andre løpene. Innspurten var et skikkelig gjørmehull og Evine ble sprutet ned - og kom i mål som en skikkelig møkkete unge.

Lørdag var siste dag og dagen startet med regnvær. Andersen var litt usikker på om han kom til å starte, men været lettet og han fullførte sin siste etappe i årets Swiss o-week. Denne dagen var det stolheis til start. Dermed ble det mye, veldig mye, nedoverbakke til mål, spesielt for Knut som løp Holiday Short. Han synes også det var ganske gjørmete, både fredag og lørdag, og selv om løypa hans ikke var lang, så ble det langt nok å gå: i og med at det ofte var langt å gå til start med mange høydemeter, og siste dagen var det også et stykke å gå fra mål til samlingsplass.

Marius fikk til et bomfritt løp lørdag og var fornøyd med egen innsats. Han ble premiert med en buff og en kake, og i sammendraget fikk han en sekk.

Emilie og Evine ble nummer 10 og 13 sammenlagt.

Kategorier: Nyheter, Senior, VeteranerAntall visninger: 300

Eldre artikkel Hovedløpet og o-landsleiren på Tynset
Nyere artikkel EFOL 2019
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen