Sesongavslutninga 2017

Mye å feire på årets sesongavslutning.
(8. november 2017) - -
Løten o-lag er 40 år i år og vi feiret dette ved å gjøre litt ekstra ut av sesongavslutninga i år. Vi startet det hele med noen ord fra lagets leder, Tove-Kristin Westli, før det ble servert god gryte fra Bakken Øvre. Vi hadde invitert ordfører Bente Elin Lilleøkseth og hun sa litt om at hun setter pris på o-laget og overrakte oss en blomst. I forbindelse med NM sprint i pinsen fikk o-laget også en pengegave fra kommunen. Vi takker!
Mona hadde laget en refleksløype utendørs som ble gjennomført i grupper. Emilie, Magnus, Konrad, Even Andre og Halstein ble vinnere etter et spurtoppgjør opp trappa mellom Emilie og Tove-Kristin.
Det ble selvfølgelig delt ut premier også. Klubbmesterskap i sprint og lang ble premiert og det var mange fornøyde vinnere. Sigurd klarte noe han manglet på merittlista si, nemlig å vinner klubbkøppen sammenlagt. Det tok fire år før han klarte å innkassere den seieren, men i kveld var han fornøyd. Nina må også sies å være fornøyd med seieren, det ble iallefall jubel og high five mellom vinnerne. Årets jente- og gutteløper blir delt ut hvert år i klassen 13-16 år. Blant jentene skilte det kun fire poeng, men det var Oline som trakk det lengste strået, i år som i fjor. Martin ble beste gutt. Prestasjonsstipender ble delt ut til søstrene Westli Andersen og Sigurd.
Siden vi feiret Løten o-lag sin bursdag ble det loddet ut to fruktkurver. Erland og Henriette ble de heldige vinnerne. I dag hadde i tillegg Torstein bursdag og vi feiret han med bursdagssang og en helt egen kake med masse lys på (antallet er noe usikkert). Alle fikk selvfølgelig kaffe og kaker.

Vi takker alle som kom for en trivelig kveld og en spesiell takk til miljøkomiteen og medhjelpere for god innsats.

Kategorier: Nyheter, 8-13 år, 14-16 år, Råtass, Junior, Senior, VeteranerAntall visninger: 891

Eldre artikkel Til dere som skal på sesongavslutning
Nyere artikkel Vintertrening
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen