Sesongavslutning 2018

En kjempetrivelig kveld på Skytterhuset. 
(9. november 2018) - -
Det var deltakerrekord på årets sesongavslutning. Hele 41 stykker møtte opp til en hyggelig kveld sammen med o-venner. Tradisjon tro ble det middag fra Bakken øvre. Her var det som alltid mer enn nok mat. Praten gikk lystig rundt bordet og jeg er sikker på at alle ble mette. Så var det klart for premieutdeling  I år hadde vi ikke klubbmesterskap, kun klubbkøppen. Her var det fire klasser: jenter, gutter, damer og herrer. Totalvinner og vinner av gutteklassa ble Tage Rogstad Bekkevold. Beste jente og andreplass totalt ble Johanne Berg. Beste dame, med fjerdeplass totalt, var Emilie Westli Andersen. Yngve Volden ble beste herre og nummer fem totalt.

Det ble delt ut prestasjonsstipend til Sigurd, Emilie og Evine, og Mathilde, June og Henriette fikk ferdighetsmerker. Det var stor spenning knyttet til hvem som ble årets jenteløper i 13-16-årsklassen da det var veldig jevnt. Det var June Rogstad Bekkevold som trakk det lengste strået. Alle ungdommene som hadde hjulpet til på Råtass gjennom sesongen fikk også en ekstra påskjønnelse.

Sigurd tok tre seiere i veteran-VM i Danmark i sommer. Dermed hadde vi ei stor marsipankake med bilde av Sigurd denne kvelden. I tillegg var det både ostekake og to sjokoladekaker. Nina hadde laget quiz og det ble konkurrert mellom seks lag. Det var Råtasseliten som stakk av med seieren. Laget bestod av Evine, Nora, Magnus, Konrad og Emilie.

Takk til miljøkomiteen og sportsutvalget med hjelpere for en fin kveld. 

Kategorier: Nyheter, 8-13 år, 14-16 år, Råtass, Junior, Senior, VeteranerAntall visninger: 996

Eldre artikkel Kjerringmøte november
Nyere artikkel O-event 2018
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen