Seier til Norge på herrestafetten i EM

Mesterskapet ble avsluttet med gull til den norske trioen.
(11. februar 2019) - -
På vinnerlaget gikk Jørgen Baklid, Jørgen Madslien og Lars Hol Moholdt.

 

- Jeg følte meg egentlig ganske sliten etter gårsdagens langdistanse. Men i en liten motbakke fikk jeg en liten luke, og da tok jeg sjansen og økte farten, sier Moholdt til NOF. Han synes det var skikkelig artig å dra i land seieren når konkurransen ble så jevn.

Dette skriver ski-o-landslaget selv på sin Facebookside:
Norge beholder tronen som Europas beste herrelag!!! Med store gaflingsforskjeller ble dagens stafett et skikkelig spennende oppgjør i snøværet. Ankermann Lars Moholdt gikk ut nesten to minutter bak, men kappet inn forspranget og passerte alle lag før målstreken. Gode etapper av Jørgen Baklid og Madslien gjorde at Norge innkasserer sitt 5 stafettgull på 7 år i EM.

Evine var ensom jente og fikk dermed ikke gå damestafett. Men pga sjukdom blant guttene ble det en herresisteetappe på Løtenjenta.
-Det var morsomt å gå. Fin løype med en god del høydemeter. Et bra løp teknisk av meg, men jeg kjenner det blir godt å komme ned i lavlandet igjen nå, sier Evine. Hun er glad for at gutta tok gullet på stafetten.  Øyvind Watterdal manglet en stempling og dermed står laget som disket i resultatlista.

Foto: Norges skiorienteringslandslag

Linker

Kategorier: Nyheter, Senior, Ski-oAntall visninger: 362

Eldre artikkel Lang langdistanse for Evine - gull igjen til Moholdt!
Nyere artikkel Protokoll fra årsmøte
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen