Seier til Lis

Lis Dæhli tok sammenlagtseieren i D65 i Alta i helga.
(23. juni 2019) - -
Alta o-lag bød opp til midnattssolgalopp, men det var dessverre regn og overskya når løpene på kveldstid gikk. Søndagens løp på formiddagen bød derimot på sol.

Emilie, Evine og Marius dro nordover allerede torsdag og fikk med seg o-premieren i samebyda Maze. Her mimnet terrenget litt om Nord-Østerdalen, med hvitt kart med kurver. Emilie vant damer lang i solsteiken og myggen og fikk tørka reinkjøtt i premie.

Så begynte den ordentlige galoppen. Første løp var langdistanse og til start måtte vi gå opp skitrekket. Da fikk man opp pulsen. Arrangørene hadde håpet på god utsikt utover fjord og fjell, men det satte regn en stopper for. Evine, Emilie og Marius løp lange løyper og fikk litt snaufjell. Lis hadde glemt o-skoene på hotellet, men klarte å orientere seg inn til seier selv i joggesko.

Lørdag kveld var det mellomdistanse fra samme arena i et mye flatere terreng. Hyppig retningsendringer, litt skiløyper og noen bratte stigninger var det vi fikk. Lis gikk på en kjempebom, men vant likevel. Vi kom oss i mål før den verste regnskura kom.

Søndag var det langdistanse igjen, og sol fra blå himmel. Fra startpost gikk det rett oppover! Terrenget var fullt av skrenter, med berg i dagen og lyng. Noen myrer og småvann var det også. Emilie var sliten for tredje dag på rad, men nøt terrenget. Både Evine og Marius var begynt med forkjølelse. Evine deltok, mens Marius stod over. Lis endte opp som Løtens mest meritterte, med sammenlagtseier.

Linker

Kategorier: Nyheter, Senior, VeteranerAntall visninger: 593

Eldre artikkel Siste Nammo-cup-løp før sommeren
Nyere artikkel Trening 27.6 og sommertreninger
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen