Seier til June i dag!

June og Henriette farget seierspallen grønn og svart i dag, med henholdsvis første og tredje plass i D15-16. Andre runde i årets Nammo-cup ble avholdt i Snertingdal, med sol og fine forhold.
(13. juni 2020) - -
Løpene er fortsatt Korona-preget i avviklingen, og Løten-gjengen var i startpulje 2. Henriette startet først, men fikk en stygg bom på post 2 og ble der nådd igjen av June. Jentene holdt følge resten av løpet og kom samtidig til mål. På dette tidspunktet trodde jentene at det ble for mye bom, men Vang-jentene som startet i 3.startpulje klarte ikke å matche June og Henriette sin tid, så da endte det med en respektabel første og tredjeplass der totalt 10 jenter løp. Gratulerer!

Johanne og Tage fikk kjørt seg med litt bomløping i sola i dag. Johanne fikk en dårlig start med bom både til post 1 og 2, ble nådd igjen av Tage mot post 3, og de jobbet sammen resten av løpet. De har fått merke at løypene er noe vanskeligere nå i 13-14 klassen. Men de fant i alle fall alle postene, kom til mål og ble ikke sist. Bra jobba!

Når det gjelder spesialstrekk for D15-16 ble det bestetid på Henriette, med June på plassen bak. For spurtstrekket inn mot mål for 13-åringene, ble det 2.plass på Johanne og 3.plass på Tage.

Allerede førstkommende onsdag er det ny runde i Nammo-cupen, Elverum og sprint på Løvbergmoen står for tur. Det kan nok bli en varm opplevelse med det været som nå er kommet.

Skrevet av Torstein.
Foto: Stine

Kategorier: Nyheter, 8-13 år, 14-16 årAntall visninger: 135

Eldre artikkel Kart fra treningsløp 11.06
Nyere artikkel Fin Myrsprint fra Gåsbu
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen