Seier til Johanne i Nammocup 1!

Første Nammocup gikk på Gjøvik i går og Johanne vant D11-12!
(19. april 2018) - -
Det ble en bra start på Nammo-cup i år. Solen skinte på Gjøvik og løpet gikk på området til Høgskolen i Gjøvik og NTNU, samt nærliggende boligfelt. Boligfeltet består av veier som går i rette linjer og kartet så derfor enkelt ut. Men det var lagt inn hele seks sperringer for å utfordre løperne på veivalg.


Fra Løten reiste fire jenter og en gutt. De tre jentene, Henriette, June og Mathilde, var først ut og startet bare med kun få minutters mellomrom i klassen D13-14. De klarte seg bra gjennom løypa på 1,9 km og plasseringene ble henholdsvis 5., 6. og 7. plass. Det skilte bare 46 sekunder mellom 5. og 7. plassen, så disse jentene her er svært jevngode! June ble trukket ut til å løpe med spurt-trøya, men det var Henriette som spurtet raskest av de tre og fikk nest beste sluttspurt-tid i klassen - og dermed en del poeng til sammenlagtsummen.


Johanne startet for første gang i klassen D11-12 og gjorde et meget godt løp. Hun grudde seg litt til start, men det var tydeligvis helt grunnløst! Hun suste gjennom løypa på 1,7 km og vant soleklart - over 3 minutter foran nummer to! Hun gleder seg nå til å få løpe med ledertrøya neste gang.


Iver kom som eneste gutt denne gangen og var den aller siste som startende. Allerede før han startet gikk det rykter om at H17-20-løypa var utfordrende og at det var flere som hadde bommet litt. Han kom seg likevel gjennom løypa helskinnet og landet på en 8. plass.


Neste løp i Nammo-cup er i Elverum onsdag 23. mai.

Tekst og foto: Stine Berg

Kategorier: Nyheter, 8-13 år, 14-16 år, Råtass, JuniorAntall visninger: 462

Eldre artikkel Kjerringmøte april
Nyere artikkel Trenger du ny brikke?
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen