Se hva vi trener for tida

Det er mye som er annerledes nå - men trene, det kan vi fortsatt gjøre. Se her hva noen av medlemmene i Løten o-lag har trent den siste uka.
(26. mars 2020) - -
Vi begynner med Nina. Hun følger retningslinjene fra Folkehelseinstituttet og benytter seg av nærområdet utendørs.
- Jeg bruker folk i form-løypa i Brenneriroa. Den er 8 km og en passe løpetur for meg. Det er fortsatt enkelte partier med snø og is, så da kan jeg senke farten med god samvittighet. Innimellom slår jeg også til med noen styrkeøvelser på stuegulvet, sier Nina. Hun har også vært i Mosjømarka og satt ut poster, slik at vi kan glede oss til ei løype der neste uke.

Eli har funnet fram sykkelen og tatt de første turene. Hun har også vært på tur på stier i Brynsåsen og tatt treningsløypa i Sjømarka. I likhet med Nina gjør hun styrke på stuegulvet.

Marius har kjøpt seg randoneeski og ellipsemaskin, i tillegg til rulla han allerede hadde, og bruker dette flittig, så det skal ikke stå på innsatsen.

Søstrene Westli Andersen nyter det fine været på Budor. De er glade for at løypekjørerne Terje og Helge byr på trikkeskinner, og sola er på plass for å gi påskefregner. Emilie har også benytta seg av barmark og løpt flere o-tekniske hardøkter. Stiene i Mosjømarka begynner å bli bra også, så har du ikke testa dem ennå kan det være idé å ta seg en tur.

Henriette, June og Tage har også funnet på mye morsom trening i det siste.
- Nå har jeg jo så god tid, så jeg trener flere ganger om dagen. Intervaller, jogging, styrke og rulleski. Jeg pleier å dra ut for å få med meg solnedgangen, sier Henriette.
- Jeg ville prøve noe annet, så jeg bestemte meg for å prøve yoga i skogen. Det funka veldig bra. Jeg fant virkelig min indre "zen". Dette vil jeg anbefale til alle som alternativ trening, sier June. Tage gikk ut i skogen, fant seg et stødig og høyt tre og begynte å trene pull-ups.

Vi håper du også bruker naturen til å holde deg i form for tida.

God trening!

Kategorier: Nyheter, 8-13 år, 14-16 år, Senior, VeteranerAntall visninger: 545

Eldre artikkel Egentrening i Sjømarka
Nyere artikkel Ny egentrening fra 30.03.20
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen