Søndag med ski-o på Gåsbu

I dag, søndag, var det også ski-o på Gåsbu. For juniorer og seniorer var det norgescup, langdistanse, men det var også muligheten for å delta i andre klasser. Løten o-lag stilte med fire deltakere under dagens konkurranse.
(20. januar 2019) - -
Gårsdagens sølvmedtaljør i dameklassa, Evine Westli Andersen, deltok selvfølgelig også i dag. Dagens langdistanse var ca 12 km for damene og Evine ble nr tre på dagens løp bak Anna og Marta Ulvensøen fra NTNUI. Evine sier selv at starten i dag var litt treg, men farten kom litt utover i løpet. Imidlertid kom det flere dumme bom sammen med farten, som hadde sammenheng med at hun ikke klarte og ligge på forskudd med orienteringen. Marte Fallbakken Berge deltok også i dameklassa.

 

To av ungdommene våre har blitt skikkelig ivrig på ski-o og kunne melde om at de har storkost seg på ski-o i helga. Begge jentene deltok i D15-16 i dag og ble nr 11 og 12 av 17 påmeldte. Henriette Berg var godt fornøyd med dagens løp og hadde ingen bom og fulgte sin egen plan. Kanskje Henriette kan gi Evine noen gode tips til videre i sesongen? Henriette sier at hun har litt og øve på i forhold til å gå på ski og samtidig orientere riktig. June Rogstad Bekkevold hadde litt mer problemer i dag, til tross for at hun forsøkte og være nøye med orienteringen så ble det en del bommer på dagens konkurranse.

Linker

Kategorier: Nyheter, 14-16 år, Senior, Ski-oAntall visninger: 532

Eldre artikkel Sølv til Evine på ski-O NM
Nyere artikkel Kjærringmøte februar 2019
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen