Sølv til Evine på ski-O NM

Evine Westli Andersen klarte målet sitt med å få minst sølv på dagens NM mellomdistanse i ski-o på Gåsbu. June Rogstad Bekkevold gikk også et fint løp i hovedløpet.
(19. januar 2019) - -

Evine gikk inn til andreplass i dagens NM mellomdistanse, 57 sekunder bak dagens vinner Anna Ulvensøen (NTNUI). Anna ledet dagens løp fra start til mål, det var i midlertid mer spenning om hvem som skulle ta sølvmedaljen. På strekktidene kan man se at Evine og dagens bronsjemedaljør Maren Jansson Haverstad (Lierbygda OL) sammen med Tilla Farnes Hennum (Lierbygda OL), byttet på plassene som nr to, tre og fire store deler av løpet. Tilla ble i midlertid disket mot slutten av løpet og det ble dermed en kamp mellom Evine og Maren om fordelingen av medaljene. Maren tapte mye tid mot siste post, mens Evine holdt hodet kaldt og kunne dermed innkassere sølv i NM 11 sekunder foran bronsemedaljør Maren.

Evine selv sier at hun strevde med å få opp farten på skiene fra starten av dagens løp, men strekktiden viser hvertfall at hun er god i merket løype med raskeste strekktid fra siste posten til mål.

Emilie Westli Andersen og Marte Fallbakken Berge gikk inn til henholdsvis 17. og 25.plass. 

I hovedløpet D15 gikk June inn til en fin fjerdeplass og med enda mer øving i ski-o kan det gå ytterligere oppover på resultatlista. June har noe tidstap på ett par av postene i dag. Henriette Berg ble nr 7 i samme klasse. 

Norgesmester i herreklassa ble det erfarende ski-o løperen Lars Hol Moholdt (Wing OK), med sølv til Jørgen Baklid (Konnerud IL) og bronse til Jørgen Madslien (NTNUI). Eskil Frøisland (Vang OL) fikk en flott 6.plass i samme klasse under fire minutter bak vinneren. Det lover godt for fremtiden for Eskil og sjetteplass må sies og være en solid prestasjon i herreklassa som hadde 42 startende.

Linker

Kategorier: Nyheter, 14-16 år, Junior, Senior, Løp, Mesterskap, Nasjonale, Ski-oAntall visninger: 882

Eldre artikkel NM og hovedløpet i ski-o
Nyere artikkel Søndag med ski-o på Gåsbu
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen