Premieplass til damene

Løten o-lags damelag sikret premieplass på dagens NM-stafett på Skrim.
(15. september 2019) - -
Vinden tok godt, både på samlingsplass og ute i terrenget på Skrim i dag. Evine hadde førsteetappe for Løtens damer og løste denne bra. Hun hang ganske godt med og vekslet med Nina 3:46 bak Anine Lome, som var suveren på førsteetappen. Nina løp jevnt og som bestilt. Det som derimot ikke var bestilt var at hun skulle sende ut Emilie ti sekunder foran fellesstarten på herrestafetten. Dermed fikk Emilie masse publikum og drøyt 90 mannfolk løpende etter seg. Emilie gjorde en ganske god etappe, men hadde tre mindre feil. Hun løp forbi et NTNUI-lag på sistepost og sikret dermed siste premieplass til Løten o-lag.

På herresiden løp Yngve en god førsteetappe med kun to femtensekundersbommer. John Anders bommet stort på førsteposten før han fikk taket på det. Han hadde med både Kasper og Niklas som heiagjeng, så det stod ikke på oppbackinga! Marius løp sisteetappe og tok det litt pent med tanke på overtråkken på fredag, men var heldigvis løpbar, og det var bra.

Lørdag løp søstrene Westli Andersen mellomdistansefinale på Tjøme. Evine slo Emilie, og var selvsagt fornøyd med det. Emilie på sin side var glad for å ha løpt teknisk ganske så godt, selv om det går litt for tregt oppi hodet. Dermed var ei variert NM-uke ferdig. Vi har fått utfordringer i to veldig uliek terrengtyper, mye sol og litt stolpejakt mellom slaga.

Linker

Kategorier: Nyheter, SeniorAntall visninger: 510

Eldre artikkel Bli med på Ringreven
Nyere artikkel Bli med på nattkøpp på onsdag
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen