POM er over

Fem løp på fire dager er over og Sigurd har gjort det sterkt!
(13. februar 2018) - -
Sigurd Dæhli har like så godt vunnet alle etappene, alle dager. Dermed måtte det bli sammenlagtseier i dag også. På pre-o-konkurransen ble han lurt på en post, en skrent, og fikk en feil. Dermed endte han på 5.plass.

Siden forrige oppdatering har vi løpt tre løp på to dager. I går, mandag, var det først mellomdistanse. Terrenget her var om mulig enda mer lettløpt enn på søndag. Det var litt enklere orientering og ikke så mye kratt rundt steinene som i andre deler av terrenget. Man måtte holde høy fart hele vegen og dermed ble det stilt krav til kartlesing i fart. Lis slet litt med retningen, men endte likevel på 9.plass. Emilie synes det gikk bedre enn på søndag og hun ble nummer 26, 6 minutter bak. Marius ble nummer 14 i sin klasse.

På kvelden dro vi til Portel for å løpe nattsprint. På toppen av den lille byen tronet en borg, som ble bygget mellom 1279 og 1325. Noen av løypene hadde et par poster inne i borgen. Ellers ble vi ganske skuffet over løypene. Det var ikke på langt nær så interessant som vi hadde håpet på. Det ble nesten ren løping med et blikk på kartet i blant. Sigurd sa at det var litt dumt å kjøre så langt for ei så kjedelig løype... Lis ble nummer 16, Emilie nummer 7 og Marius nummer 33 (Marius jogga bare rolig).

Tirsdag var det jaktstart for eliteklassene. Emilie starta 27:51 bak lederen som var russiske Anastasia Rudnaya. Det var svenske Karolin Ohlsson som vant til slutt. Emilie tok igjen de to damene som startet ca et halvminutt foran henne og løp sammen med Arntraut Götsch gjennom hele løypa. De byttet på å pushe hverandre framover. Det trengtes virkelig, for kroppen merka at dette var femte konkurransen på fire dager. I mål var Arntraut først, etter at Emilie ikke hadde noe å gi på med i spurten. Terrenget på tirsdagens løp var hovedsakelig likt som på søndag, men vi løp også så vidt igjennom mellomdistanseterrenget.

Resultater for alle dager og klasser kan finnes på linken under.
Foto: arrangøren

Linker

Kategorier: Nyheter, Senior, VeteranerAntall visninger: 807

Eldre artikkel POM 2018 er i gang
Nyere artikkel Evine gleder seg til NM mellom
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen