Orientering i alpelandskap

Dag to og tre av Swiss o-week gikk i åpent fjellterreng.
(7. august 2019) - -
Opp til samlingsplass måtte vi gå 150 høydemeter. Da ble vi belønnet med samlingsplass ved en liten innsjø ved foten av et fjell. De lengste løypene på dag to gikk rundt dette fjellet. Størstedelen av løypene gikk i åpent landskap hvor det var mye gress og en del steiner. Mot slutten kom damer elite så vidt inn i skogen, som ble enda mer brukt på etappe tre. Knut var fornøyd med å finne alle postene i sin klasse Holiday Short. Han konkluderer med at det hittil ikke har vært noen vanskelige C-løyper.

Av søstrene Westli Andersen var Emilie best på dag to, mens Evine var best på dag tre. De ble henholdsvis nr. 8 og 18 på dag to, og 13 og 15 på dag tre. Marius synes han bommet alt for mye på dag to, men han fikk til et bedre løp på dag tre. Plasseringene ble andreplass begge dager. Dermed måtte han på premieseremoni tirsdag kveld og akkurat da han stod på pallen kom det ei skikkelig regnskur. Hele kvelden hadde det gått regnbyger, lyn og torden, og da Tove-Kristin, Knut og Marius skulle hjem fra seremonien måtte de ta buss for tog.

I dag er det hviledag og vi slapper av mens regnet forhåpentligvis gjør fra seg i dag så det kan bli sol på løpet i morgen.

Kategorier: Nyheter, Senior, VeteranerAntall visninger: 206

Eldre artikkel Internpåmelding KM stafett
Nyere artikkel Hovedløpet og o-landsleiren på Tynset
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen