Oppsummering av veteranmesterskapet 2018

Les Kristians oppsummering av helgas mesterskap. 
(10. september 2018) - -
 Årets mesterskap for alle over 35 år ble arrangert av ÅS IL og Kolbotn og Skimt OL. Fredag var det sprint i parken til Norges miljø- og biovitenskaplige universitet (NMBU) på Ås. Løten sine deltakere der var Eli Stensli, Lis Dæhli, Herman Bakke, Einar Lien og undertegnede. Det krevdes stor fart og sikker løping for å kunne hevde seg i parken og den som lykkes best av oss var Einar med en fin 10. plass av 35 løpere, Lis ble nr. 11, Eli nr. 14 og Herman nr. 33. Undertegnede lot være å sjekke en postkode på slutten og der hadde jeg vært på feil hekk. Som Eli kommenterte: sjekk koder!  

 

Lørdag flyttet vi oss til Smerta golfanlegg øst for Ski og deltakelsen fra Løten var redusert til 2, Lis og undertegnede. Vi løp langdistanse og der ble vi møtt av et skikkelig skogsterreng som varierte fra lett løpbare rygger til (for noen) uframkommelige dalsøkk med tett vegetasjon og vindfall. Innimellom måtte vi også jobbe med knehøy blåbærlyng. Lis klatret en plass opp til 10. Undertegnede fullførte og utnyttet påmeldingsavgiften godt, det ble ikke mange ørene pr. minutt trening der. 
Av lokale løpere for øvrig må det nevnes at Terje Wikstrøm tok en flott 2. plass i H65.Søndag var det mellomdistanse og nytt løp fra Smerta golfanlegg i et ganske ufyselig vær. På grunn av regnet måtte arrangøren snu seg rundt og lage alternativ parkering 2,5 km fra samlingsplass og sette inn skyttelbusser.

Været førte nok til at mange lot være å starte på søndag, rundt 100 stykker sto oppført med ikke startet i resultatlista. Herman og Einar var tilbake på start i tillegg til Lis og Kristian.

Det var ingen av oss som lykkes spesielt godt og plasseringene ble følgende: Lis nr. 15, Einar nr. 26, Herman nr. 38 og Kristian nr. 39.Sjøl om vi fra Løten ikke lykkes helt denne gangen kan vi konkludere med at det var et flott arrangement med gode og utfordrende løyper. Neste år arrangeres veteranmesterskapet på Ringerike og vi som har så mange veteraner i klubben bør klare å stille med mange flere deltakere der.

Skrevet av Kristian 

Kategorier: Nyheter, VeteranerAntall visninger: 269

Eldre artikkel Snertingdalsløpet
Nyere artikkel Råtass på Fløta
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen