Oppsummering av O-festivalen i Bærum

To seire til Sigurd med gips
(24. juni 2018) - -
O-festivalen åpnet med sprint på Fornebu fredag kveld. Her møtte løperne store forretningsbygg, litt bebyggelse og åpne plener. Noen synes det var lett, mens andre mente at man måtte holde tunga rett i munnen. Sigurd tok seieren i H60 med en løpstid på 10 minutter og 10 sekunder. Kort sprint! Søstrene Westli Andersen stilte i D21 og løp cirka dobbelt så lenge. Evine trakk det lengste strået og slo en skuffa storesøster. Lis hoppet over en post og måtte løpe tilbake, dermed sank hun fort på resultatlistene. Einar Lien, Else Kristine Lien, Herman Bakke, Einar Stensby og Knut Andersen brynte seg også på sprint på Fornebu. Andersen hadde mål om å ikke komme sist, men etter en bom i starten av løypa endte han likevel nederst. Smilet var på plass uansett.

Lørdag flyttet vi opp til Skytterkollen. Her var det realt skogsterreng. De lengste løypene kom nok borti den fineste delen. Løtentroppen var noe mindre, med fire løpere. Sigurd hadde sin første tur i terrenget etter skaden han pådro seg i pinsen. Han tok det litt forsiktig og var på en måte glad for at løypa var lagt litt snilt (selv om han synes det var litt kjedelig). Han fikk en fin 2.plass. For Lis gikk det nok litt tyngre, hun ble nummer 13 i D60. Søstrene Westli Andersen fikk servert ei fin langdistanseløype. Emilie var så vidt raskest denne gangen, til tross for to digre bommer. Evine går mer rent teknisk, men har litt lavere fart. Plasseringsmessig ble de nummer 29 og 32.

Søndag var det mellomdistanse. Løtentroppen var igjen noe større, da mellomdistanse fristet mer enn langdistanse. Sigurd tok igjen en seier. Herman snakket om at det var tungt terreng, men både Sigurd og Emilie synes det var fint. Einar hadde nok bomma litt, mens Else Kristine var blid og fornøyd. Emilie var også mestfornøyd med søndagens løp, da hun endelig følte at hun fikk litt flyt. Hun ble nummer 15, mens Evine ble nummer 38.

Magne Dæhli vant søndagens mellomdistanse. På lørdagens langdistanse ble han nummer 4.

Linker

Kategorier: Nyheter, Senior, VeteranerAntall visninger: 392

Eldre artikkel Barneidrettsbestemmelsene
Nyere artikkel Resultater fra sommertrening 1, 2018
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen