O-sportens dag på Fløta

O-sportens dag ble gjennomført i fint stil på Fløta i dag.
(1. mai 2019) - -

I Løten har vi tradisjon for å arrangere o-sportens dag i løpet av våren med både klubbkøpp(o-løp) og litt sosialt. I år ble det bestemt at sesongens 3 løp i sprintcupen på Hedmarken også skulle bli arrangert på o-sportens dag. Dermed ble det ganske mange flere løpere enn det vanligvis er på klubbkøpp, og dermed ble det ekstra god stemning ved Svartelvas bredde på Fløta. Kristian stilte som løypelegger og løpsleder. Løypene gikk i det morsomme, men krevende terrenget i den nordre delen av Brynsåsen som ble kartlagt med sprintnorm i fjor. Løpet var beskrevet som mer en forkortet mellomdistanse enn sprint med behagelig 2,6 km som lengste løypa og 1,2 km som korteste. Likevel var det fullt mulig å bli sliten for terrenget går mye opp og litt ned. Over 110 løpere var påmeldt på dagens løp, så det var en veldig godt oppslutning.

I etterkant av løpet hadde Knut Fjæstad, talsmann fra Skogkarens klubb, bedt om å få si noen ord. Skogkarene deler ut en hederspris til en person som har bemerket seg innen for o-idretten enten med god sportslige prestasjoner eller administrative oppgaver for å fremme o-idretten. Knut røpte tidlig at mottakeren av prisen for 2018 var en person med gode sportslig resultater både lokalt og nasjonalt, dermed var de fleste av oss avskrevet allerede der. Videre beskrevet han at personen var anbefalt av Arne Gunnar Barflo både for sportslig resultater, men også for engasjement for å fremme o-idretten med både ivrig deltakelse og organisering av klubbarrangementer i Løten, og mye arbeid med å skrive om orientering i bl.a HA.  Da ble det klart for de aller fleste at Skogkarens Hederspris 2018 gikk til Emilie Westli Andersen.  Vi andre i Løten o-lag kan bare stille oss bak denne hedersprisen å si velfortjent og gratulerer til Emilie!

Etter sprintcupen og prisutdelingen var det klart for kakefest for å hedre Evines medaljer i ski-o-sesongen 2018/19. Denne gangen med dobbelt marsipankake, slik at alle som ville kunne spise kake og drikke kaffe. 

Etter kaka fortsatte klubbarrangementet med natursti med en god del lokale spørsmål som krevde at man var svært kunnskapsrik på allsidige områder. Mens de fleste av oss var ute på naturstien stilte grillmester Andersen seg ute på et skjær i Svartelva i kjent positur for å grille pølser.

Linker

Kategorier: Nyheter, 8-13 år, 14-16 år, Råtass, Junior, Senior, Veteraner, Løp, Krets-/nærløpAntall visninger: 855

Eldre artikkel Turorientering 2019
Nyere artikkel 4.plass til Sigurd i Lier
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen