O-event i Borås

June og Henriette har vært med Mjøs-O til Borås. Les Henriettes oppsummering her.
(11. november 2019) - -

Den 8. november dro jeg (Henriette) og June på tur sammen med mjøs-o til Borås i Sverige for å delta på o-event. Helga besto av tre orienteringsløp, et løp i Borås sentrum, et i en skog rett ved sentrum og et løp i Borås djurpark.

På fredagen dro vi fra Vikingskipet klokka 12 og var fremme i Borås rundt 18.30. Jeg hadde en tidlig start og dro rett til arenaen da vi kom fram. June derimot hadde en sen start og kom til arenaen da jeg var ferdig meg å løpe. Jeg, Henriette, er fornøyd med fredagsløpet og kom fint gjennom løypa, med litt smårot i starten. Men jeg synes det var veldig gøy siden det er såpass kort og man kan løpe veldig fort. June kom seg fint gjennom løypa hun også, men var litt mer misfornøyd. Etter at hodelykta hadde falt fra hverandre under løypa var kommentaren da hun kom i mål: «Jeg skal brenne denne lykta.» Men alt i alt syntes hun også at det var veldig gøy.

På lørdag var det klart for downhillsprint. Jeg startet først av oss to i dag også. Men i dag gikk det ikke like bra for meg. Jeg bommet en del på to poster, noe som kostet meg mange plasser. Men likevel synes jeg denne type løp er veldig morsom, siden det bare er å løpe på i nedoverbakkene og man blir nesten ikke sliten. June gjennomførte et strålende løp i dag og kom inn på en fin 12. Plass. Hun var fornøyd med løpet og syntes også dette hadde vært veldig gøy. Senere på dagen etter løpet dro vi på trampolineparken Hop n pop. Det var også veldig morsomt og vi hadde det veldig fint med de vi dro sammen med ned til Borås.

På søndag var det sprint i dyreparken i Borås. Da var det samme som på fredag, jeg hadde tidlig start og June hadde en sen start. Jeg er ganske fornøyd med løpet mitt, selv om jeg hadde litt småfeil og greide å ta en ekstra post. Men dette løpet var også veldig gøy. June gjennomførte et veldig bra løp igjen og var veldig fornøyd! Også var det bare å pakke de siste tingene og dra hjem. Vi er begge alt i alt ganske fornøyde med helga og det har vært en veldig koselig tur. Vi gleder oss begge allerede veldig mye til neste år!

Skrevet av Henriette

Marius og Emilie deltok også. Best plassering fikk Emilie med en fjerdeplass på zoo-sprinten.

Linker

Kategorier: Nyheter, 14-16 år, SeniorAntall visninger: 546

Eldre artikkel Løten o-lags hettegenser
Nyere artikkel Juletreorientering 2019
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen