O-event 2018

Henriette, June, Lis og Sigurd var på O-event i Borås i helga. Les Henriettes oppsummering av helga her.
(12. november 2018) - -
Jeg (Henriette) og June var med på orienteringsløp i Borås. På fredag reiste vi med buss fra Hamar sammen med andre fra

Mjøs-o. Bussturen varte en stund, med det føltes ikke så lenge når vi var med gode venner. Når vi kom frem til skolen vi skulle sove på i Borås var klokka ca. 19.00. June hadde start 20.01, så hun pakket og skiftet om, også dro hun rett til arenaen. Jeg hadde litt bedre tid, jeg startet 21.12. Men jeg pakket også om, men ikke i et sånt hastverk som June. Nattsprinten var relativt kort, bare på 2,1 km. Når jeg kom til arenaen så jeg June komme i mål. Hun hadde løpt et bra løp, men var litt skuffet over noen bom. Etter en liten stund var det min tur til å løpe. Jeg bommet lite og hadde et greit tempo, så jeg er ganske fornøyd. June kom på 40. plass og jeg kom på 25. plass. Begge to fikk med seg noen nye erfaringer fra dette løpet.


Neste dag var vi klare for downhillsprint. Det var samme arena som fredagen. Vi løp i en skog som lå bak den. I dag hadde jeg en tidlig start. Jeg startet klokka 10.00. I dag hadde jeg også et ganske bra løp, jeg hadde en liten bom i dag, men ellers gikk alt bra. Jeg kom på en 25. plass i dag også. June hadde starttid 10.28.30. June hadde også løpt et bra løp med lite bomming, men dessverre hadde den ene stemplingen ikke blitt godkjent, så hun ble disket. Etter løpene dro vi på badeland. Der koste vi oss og hadde det gøy med andre fra andre klubber.

På den siste dagen var det zoosprint. Da løp vi dyreparken i Borås. Jeg var først ut av meg og June. Jeg startet 11.29 og June startet 12.09. Jeg er ganske fornøyd med det løpet også, litt mere bomming enn de andre dagene, men ikke så mye. Jeg hadde også noen litt dumme veivalg, men ikke noe som kostet meg mye. June hadde også et bra løp, men hun har litt skuffet over noen småbom. Men hun har fått noen bra strekktider, mellom post 7-8 fikk hun 3. bestetid. Den dagen kom jeg på en 28. plass og June på en 43. plass. June syntes det gøyeste løpet var zoosprinten der hun fikk sett mange dyr. Spesielt syntes hun det var gøy å gå til start. Vi gikk inni en tunnel som var høy over bakken. Der fikk man sett store deler av dyreparken. Jeg syntes også det var veldig gøy med zoosprint, spesielt når jeg løp forbi en løve!

Det har vært en veldig bra tur og vi har vært med hyggelige folk. Vi har blitt kjent med flere og vi har kost oss på hele turen. Til tross for litt dårlig vær. Vi håper det blir tur igjen neste år, for da blir vi med!


Sigurd og Lis gjorde gode løp. Fredag ble de nummer 1 og 2, lørdag og søndag 1 og 3.

Bilde: Arrangøren

Linker

Kategorier: Nyheter, 14-16 år, VeteranerAntall visninger: 203

Eldre artikkel Sesongavslutning 2018
Nyere artikkel Velkommen til vintertrening 2018
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen