O-boka 2018 til salgs

Herman henter o-bøker på Blodslitet.
(18. oktober 2018) - -
Herman henter bøkene på Blodslitet og boka kan kjøpes hjemme hos Herman eller på Huldertrampen. Herman kan kontaktes på mail hermbak@online.no eller mobil 99718200.Prisen er 440 kr, hvorav 100 går til o-laget.

Årets omtale:
For første gang siden 1999 ble Norge beste nasjon på VM. I Sulitjelma ble langdistansen under kretsmesterskapet i Nordland avgjort.


Tre mann gjorde det utrolige, men det var på ingen måte en selvfølge at VM endte som det gjorde. På et vis vant Eskil Kinneberg ett år før tiden. Magne Dæhli bommet individuelt, men var sjef på stafetten. Som vanlig. Gaute Hallan Steiwer hadde bare timer til forberedelser. Olav Lundanes vekslet mellom fortvilelse, tro og håp i dagene innen langdistansen, men kunne til slutt støttes ute av målområdet utslitt og lykkelig. VM i Latvia ble fantastisk med norske øyne.

Fantastisk ble også KM langdistanse i Nordland. Håvard Solbakken forteller om veien til gull i H17–20 gjennom glisne skoger i Sulitjelma. Særs imponerende var nesten 90 år gamle Gyda Lahlums vei fra start til mål på Veteranmesterskapet. Hedmarkingen taklet både ventede og ikke minst uventede utfordringer. Endelig avsløres historien bak laguttaket på stafetten under VM i 1968. Da skrev Astrid Hansen, postbudet fra Maridalen, sammen med to andre damer historie.

O-boka er på 240 sider, har over 700 bilder og kart med veivalg. Veien går om både store og små arrangement. Landets beste presenteres i alle aldre. Alle kretser har minst en side. Mange klubber presenteres.

Kategorier: Nyheter, 8-13 år, 14-16 år, Junior, Senior, VeteranerAntall visninger: 202

Eldre artikkel NM natt og norgescupavslutning
Nyere artikkel Vinnere av nattkøppen 2018
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen