Norge mistet bronsen

Evine sitt lag gikk inn til bronsemedalje på dagens EM stafett. Etter arrangørtabbe ble konkurransen annullert. 
(8. februar 2018) - -
Det kom nemlig fram at arrangørene hadde delt ut feil kart til noen lag på første etappe og dermed ble det urettferdig gafling. Norges lag med Evine på førsteetappe, Anna Ulvensøen og Audhild Bakken Rognstad på siste gikk fra jubel til skuffelse.
Her er Evines beskrivelse av dagen :

På dagens førsteetappe gikk det greit i starten, men litt etter midtveis tok jeg et skikkelig dumt rundtvegvalg og tapte en del. Etter det så jeg førsteetappeløperen til Finland 1, og dermed var målet å holde hun bak meg til mål. Det klarte jeg. Anna gikk opp litt, hun hadde en bra etappe selv om hun begynte å kjenne alle løpene. Audhild var fornøyd da hun kom i mål, men ganske sliten etter å ha gått forbi flere lag. Vi var kjempeglade for medalje, men så kom beskjeden fra de svenske jentene at stafetten hadde blitt annullert på grunn av at arrangøren hadde gitt feil kart på førsteetappe til fire lag. Det gjorde at noen lag gikk for langt, mens noen lag gikk for kort. Dermed ble vi ganske skuffa.

Norges menn med Jørgen Madslien , Øyvind Watterdal og Lars Moholdt sikret Norge gull på herrestafetten . I junior-VM ble det bronse til både jentene og guttene.

Bilde lånt fra vg, foto Mattis Myhre 

Linker

Kategorier: Nyheter, Senior, Ski-oAntall visninger: 1150

Eldre artikkel Moro med Bungee
Nyere artikkel Dekningsregler 2018
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen