Nordisk mesterskap i pre-o

 

Årets åpne nordiske mesterskap i pre-o ble i helga arrangert i Gøteborg.

(6. oktober 2019) - -

 

Løten hadde i år to deltakere på start, Sigurd og Marius. Mesterskapet består av to sammenlagtkonkurranser, en individuell- og en lagkonkurranse. Lagkonkurransen foregår på den måten at de individuelle resultatene for hver enkelt deltaker som er satt opp på laget legges sammen til et lagresultat. Sigurd var tatt ut på førstelaget og Marius på andrelaget. 

Vi fikk kjempefint høstvær med strålende sol hele helga, men det var nok noe kaldt for spesielt enkelte av deltakerne som kom fra sydligere strøk og temperaturer godt over 20 grader.. Nattkonkurransen bød på minusgrader. 

Helga besto av to vanlige pre-o-konkurranser, og  den nevnte nattkonkurransen lørdag kveld. Alle konkurransene bød på til tider svært vanskelige oppgaver, og mange feil for de aller fleste. Noen klarte seg imidlertid bedre enn andre, og Sigurd må absolutt sies å være en av dem. Sigurd ble nummer 5 totalt etter 3 konkujrranser, og tredje beste nordmann. Totalt var det over 100 deltakere på start. Førstelaget til Norge ble nummer 2 totalt i lagkonkurransen bak det finske førstelaget. Undertegnedes prestasjoner kan med fordel forbigåes i tilnærmet stillhet, men andrelaget ble nummer 6 totalt. 

Marius

Linker

Kategorier: Nyheter, Pre-oAntall visninger: 309

Eldre artikkel Resultat klubbkøpp 5 og sammenlagt etter 5 løp
Nyere artikkel Kjærringmøte oktober 2019
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen