Nord-Jysk mellomdistanse søndag

Mange gode plasseringer i vårlig vinterregn.
(12. mars 2018) - -
Sigurd fikk med seg alle postene på søndagens mellomdistanse og knuste konkurrentene med over seks minutter. Han kunne gå med på at søndagens løype var nesten artig, så den falt nok i bedre smak enn lørdagens løp, hvor det nesten ble bare stiløping. Litt for lite utfordrende for o-spesialisten fra Løten som setter pris på utfordringer. Det ble ikke nevnt i forrige innlegg, men med en gang vi kom på samlingsplass oppdaget Sigurd at dem hadde pre-O og fikk seg også ei pre-O-trening.

På søndag kom vi inn i et morsomt kurvebilde og hadde mindre transport på stier. Svein Godager vant Åben2, men hadde ikke en like suveren seier som Sigurd.

Johanne var igjen kjempefornøyd med andreplass og på løp 2 var hun kun 18 sekunder bak vinneren. Hadde det vært et tredje løp hadde hun muligens kunnet klare å komme forbi med denne gode progresjonen. Det var det nå dessverre ikke, men blidere jente på premiepallen skulle man lete lenge etter (se bilde). Marius ble også nummer to i sin klasse, til tross for litt lavt tempo ifølge han selv. Stine steg en plass opp fra lørdag og ble nummer to søndag, mens Petter stilte med uthvilte bein og løp inn til 2.plass i H20B. June var storfornøyd med å ikke bli diska på søndagens løp.

Vi har hatt en kjempeflott tur til Danmark til tross for litt snø i skogen. Vi har fått oss en god sesongstart og ser fram til o-løp i Norge igjen når snøen går.

Linker

Kategorier: Nyheter, 8-13 år, 14-16 år, Senior, VeteranerAntall visninger: 565

Eldre artikkel Nord-Jysk langdistanse lørdag
Nyere artikkel Oppsummering Bergen sprint camp 2018
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen