Nord-Jysk langdistanse lørdag

Flere gode plasseringer i Danmark i dag. Johanne var best med sin 2.plass i D10-B.
(10. mars 2018) - -
Marius ble også nummer 2 i H21AK. Ellers fulgte Stine Sønsterud Berg med 3.plass i D21C, Svein Godager, som vi plutselig møtte på, med 4.plass i Åben 2, Lis Dæhli og Emilie Westli Andersen med 5.plasser i henholdsvis D60A og D21E, Knut Andersen med 9.plass i H21C, Eli Stensli med 10.plass i D45B, Ida Rogstad med 14. plass i D21C, Henriette Berg tok 23.plass i D14-A,mens Tage Rogstad Bekkevold ble nummer 24 i H10-B og Kristian Storsveen nummer 38 i H55A. June Rogstad Bekkevold stemplet dessverre på feil post, mens Sigurd Dæhli hoppet over en post.

Johanne var kjempefornøyd, hun hadde løpt fort hele løypa og sa at "jeg blir skuffa om jeg ikke vinner, fordi det er det beste jeg har løpt noen gang". Hun var også seriøs og jogget ned sammen med Emilie for å forberede seg best mulig til søndagens løp. Det ble også restitusjon i badebassenget med de andre ungdommene på ettermiddagen.

Terrenget i dag var veldig stirikt, vi løp mye flatt og mellom hvite og grønne områder. Det var en del spennende kurveområder, men disse ble vi bare transportert igjennom, så vi håper å få masse poster der i morgen.

På kvelden spiste vi felles middag på restaurant i Skagen. De fleste koste seg med god pizza.

Fullstendige resultater i linken under.

Foto: Stine Sønsterud Berg.

Linker

Kategorier: Nyheter, 8-13 år, 14-16 år, Junior, Senior, VeteranerAntall visninger: 804

Eldre artikkel Avsluttet med 11.plass
Nyere artikkel Nord-Jysk mellomdistanse søndag
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen