Nord-Jysk 2-dagers - hyggelig klubbtur

En gjeng med 16 glade mennesker reiste til Danmark for å lufte o-skoa. 
(17. mars 2019) - -
På fredag startet noen med trening på formiddagen i Kollerup klitplantasje, mens andre kosa seg med lek i lekeland og badeland der vi bodde. Av diverse årsaker ble det mange som droppa nattløpet, men Marius og Henriette dro avgårde til Svinkløv for å løpe i mørket og regnet. Begge fant fint frem, men var ordentlig bløte. 

 

Lørdag var det klart for nye utfordringer på Tranum kliteplantasje med langdistanse. Her var det flere ulike terrengtyper i samme løpet for de lengste løype, fra tett bush med traktorslep, til åpent vannfylt kliteterreng og åpen furusko. Alle ungdommene fant frem, Johanne fikk en flott 12.plass i D12-A, mens June og Henriette ble nr 23 og 36 i en stor D16-A med nesten 60 deltakere. Tage løp H12-A for første gang og var godt fornøyd etter målgang. Av de eldre var det Marius og Svein som hadde de beste plasseringene, Marius ble nr 2 i H21AK og Svein nr 3 i H55AK. På kvelden hadde vi en sosial kveld med felles pizza og bowling. Knut viste seg å ha uante evner og dro på med strike etter strike. I tillegg til bowlingen var det mange andre aktiviteter også, bla lufthockey og ulike maskiner som det skulle puttes penger på. Petter vant jackpoten på den ene maskina og har oppdatert kjøkkenserviset med 8 nye minions-krus.

Etter en hyggelig kveld tok vi kvelden mens vinden økte på til søndag. Søndagens løp hadde samme samlingsplass som lørdag, men det var mellomdistanse og enda litt mer vannfylt på bakken enn på lørdagens løp. Alle kom seg også gjennom søndagens løp og Johanne ble nok en gang nr 12. Johanne hadde den seneste starten av oss og var den som fikk mest regnvær under løpet. Etter målgang sa hun "jeg kjenner ikke bena mine!" Men humøret var det ingenting og si på. Vi andre hadde bare skikkelig med vind, som i hovedsak kjennes ut som motvind. Storesøster Henriettes kommentar etter løpet var:"Det gikk bra, bortsette fra 2.post." Heldigvis viste Kristian hvor han var og dette dro Henriette nytte av. Det er bra vi støtter hverandre i Løten o-lag. Stine var også veldig godt fornøyd etter helgas løp, hun mener at vintertreningen på onsdag har hatt stor nytteverdi på formen. Hun mener alle bør stille på denne resten av vinteren! Nå sitter vi i Hirtshals og venter på båten over til Larvik. Vi er forberedt på litt bølger hjem igjen, siden mange andre båter er kansellert.     

Linker

Kategorier: Nyheter, 8-13 år, 14-16 år, Junior, Senior, Veteraner, LøpAntall visninger: 192

Eldre artikkel Ski-o i Tromsø
Nyere artikkel Innbydelse til Nammocup 2019
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen