NM langdistanse gjennomført

Løten o-lag hadde tre på start i NM lang 2018.
(13. september 2018) - -
Emilie og Evine løp begge i D21. Evine var fornøyd med å lede på Emilie etter seks poster, men det er til mål som gjelder og da var Emilie snaut fire minutter foran. Løypa vi fikk servert var 8,5 km med et langstrekk fra 2. til 3.post på 2,5 kilometer. Det var tungt terreng, med en del områder med nedsatt løpbarhet. Stedvis var det også noen fine partier, men de 230 høydemeterne som ble lovet i PM kjentes dobbelt så tunge ut. Det ble til slutt en 18. og 20.plass på søstrene Westli Andersen. Gledelig med 3.plass til Marte Narum, som slo leggen på en kolle i oppløpet og skadet seg. NM-uka er kanskje over for hennes del..

I H21 stilte Yngve i den 13,5 kilometer lange løypa. Han fullførte akkurat under to timer, med 1:59:48. Han synes terrenget var kronglete. Magne Dæhli endte opp 29 sekunder unna pallen etter et løp med en bra start som rakna undervegs. Til HA sier han at han føler sesongen var over etter verdenscupen i Halden og at han bare er på NM fordi han må.

I morgen er det mellomdistanse kvalifisering og søstrene Westli Andersen, Marius og Yngve stiller. Følg med fra kl.15.00 på liveresultater.

Linker

Kategorier: Nyheter, SeniorAntall visninger: 163

Eldre artikkel Velkommen til Råtassnatta 2018!
Nyere artikkel Emilie videre til NM mellom finale
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen