Nammocup 4 med seier til June

I går var det cup på Raufoss og June vant! 
(30. august 2018) - -
Fjerde og nest siste løp i Nammo-cup fant sted på Raufoss onsdag 29. august. Det var raske og forholdsvis korte løyper i bebyggelse og noen åpne områder i tilknytning til dette. Her var det enkel orientering, så det ble farten som var avgjørende. Flere foreldre var med som heia-gjeng, så dette ble en koselig kveld på Raufoss.

Johanne slet med en forkjølelse og ble også dårligere i bilen til Raufoss. Men vi kom fram i god tid og etter inntak av en Paracet og litt nesespray var hun klar for å GÅ løypa rundt i D11-12. Hun kom raskere til mål en forventet og forklarte dette med at konkurranseinstinktet er såpass stort at hun ikke klarte å bare gå, men måtte løpe også. Hun kom inn kun 3:25 etter vinnertiden og dette holdt til en fin 6. plass av 10 startende.

I D13-14 startet June, Henriette og Mathilde. De startet med to minutters mellomrom, men møttes denne gangen aldri ute i løypa. June kom som en vind inn på tiden 17:26 og dette holdt med 1 sekund foran andre plassen! Gratulerer som klassevinner, June! :-D Henriette, som løp med spurt-trøya igjen, syns beina var tunge og fikk 5. plass, cirka 2 minutter etter June sin tid. Men hun spurtet som en gal og klarte bestetid på spurten igjen! Mathilde hadde vært uheldig og tryna på rulleski for noen dager siden og slet med et vondt kne. Hun kom inn til 6. plass cirka 4 og ett halvt minutt etter bestetiden. Bra gjort, Mathilde!

Martin og Iver stilte i H17-20 og her er konkurransen hard. Kilometertiden til bestemann i klassen var på 5:39 og dette ble for vanskelig å matche for Løten-gutta. Martin fikk 6. plass og Iver fikk 8. plass og tidene deres var en del minutter etter vinneren…  Det ryktes fra en mamma at det kanskje var blitt litt lite trening i sommer… Det gjelder vel for flere… Hehe! Men vel gjennomføring av gutta! 

Nå gjenstår finalen i Nammo-cup i Snertingdal lørdag 8. september. Da er det jaktstart og tidene for dette er allerede klare. Dette blir spennende!

Skrevet av Stine 

Kategorier: Nyheter, 14-16 år, JuniorAntall visninger: 445

Eldre artikkel SuperRÅ
Nyere artikkel Helgens verdenscup i orientering på TV
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen