Nammo-cup-løp nummer 2 på Toten

Fem Løtens-løpere stilte til start på Vesterås, mellom Lensbygda og Hurdal.
(6. juni 2019) - -
Løypene bød på langdistanse og sommerfugl-gafling. Spenningen var stor før start da det var fellesstart og noen lett lar seg stress av det.
I D 15-16 fikk Henriette løpe med spurttrøya, men det hjalp dessverre lite. Terrenget var vanskelig og minnet om det vi har her i Løten på Fløta/Brynsåsen. Mathilde og Henriette lette fortvilet etter post 9, som de aldri fant… Juni derimot gjorde et knallbra løp og kom inn til tredje plass. Veldig bra! Alle hadde klart sommerfugl-gaflingen og det var jo flott!

Johanne kom i mål i D 11-12 med et lite smil rundt munn og var godt fornøyd. Hun mente hun hadde vært på alle postene, men det var helt til resultatlisten kom opp. Hun manglet dessverre en post, som hun fortsatt bestemt mente hun hadde vært på. Hun får være enda nøyere med stemplingen senere og ta det hele som læring.
Tage hadde det utforende i H 11-12. Det vanskelige terrenget og plasseringen av postene gjorde at løpet tok sin tid. Tilslutt stakk Torstein ut for å se etter han og fant han ikke langt fra en av de siste postene. Tage kom så i mål og selv om tiden ble lang hadde han alle postene – denne gutten gir seg ikke!

Men Tage var ikke den eneste som måtte letes etter i går kveld. Det var flere bekymrede foreldre som måtte vente lenge og som til slutt tok til skogen for å lete. Alle barna ble dog funnet og kom seg til mål med litt rettledning – og da var nesten hele arenaen pakket ned.. Det ble i grunn ganske sent før vi kom hjem igjen og fikk lagt oss.

Disse ungene gir seg ikke og alle sier de er klare til neste Nammo-cup-løp i Moelv, Ringsaker, onsdag 19. juni.

Skrevet av Stine.

Linker

Kategorier: Nyheter, 8-13 år, 14-16 årAntall visninger: 357

Eldre artikkel Har du glemt å betale?
Nyere artikkel Sigurd klar for VM
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen