Nammo-cup 3 i Elverum

Skogssprint på Løvbergsmoen i Elverum for ungdommen i Nammo-cup. Sekundstrid og god innsats av Johanne, Tage, Henriette og June.
(17. juni 2020) - -
På de raske furumoene fikk ungdommene testet seg i dag under tredje runde av Nammo-cupen der løpet var lagt opp som skogssprint. Med sol og varmt vær, og tørre fine forhold, lå det an til små marginer og høyt tempo.

Johanne var andre jente ut i klassen D13-14 og knappe 24 minutter senere kom hun spurtende til mål, var godt fornøyd med sitt løp og endte på 4. plass blant 8 jenter. Pessimismen før løpet var snudd til optimisme og det er bra.

Tage sin klasse H13-14 hadde også 8 startende, han var sånn passe fornøyd etter løpet, hadde bommet litt, men kom seg inn til en fin 6. plass. Bra jobba.

I D15-16 startet 11 jenter, der Henriette og June gjorde begge en hederlig innsats. Henriette løp inn til 4. plass, 1.56 bak vinneren, og June kom inn sekundet etter og 5. plass. Sterkt løpt av begge to.
I skrivende stund er ikke komplette resultatlister kommet ut, arrangørene har litt problemer med opplasting til eventor, så hvordan det gikk på spurtstrekk og spesialstrekk er ikke kommet ut ennå. Henriette løp med strekkmester-trøya i dag, men om hun får bruke den neste runde det gjenstår å se.

For øvrig var det fint å se at ungdommen i strålende varmt vær endelig kunne boltre seg i et «normalt» Nammocup-løp, alle klassenes løpere startet med 2 minutters mellomrom, og når de kom i mål kunne ungdommen igjen prate sammen om hvordan løpet hadde gått – på tvers av klubbene. Endelig var det sosialt på o-løp igjen.

Skrevet av Torstein.

Kategorier: Nyheter, 8-13 år, 14-16 årAntall visninger: 83

Eldre artikkel Trening 18.06.20
Nyere artikkel Fartsfylt og varmt i Furuberget
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen