Lussekatter og blankis

Snøvær med blankis under gav krevende forhold, men artig var det læll. 
(13. desember 2017) - -
Karl Petter hadde laga morsomme løyper som gikk for det meste i skogen bakom bebyggelsen på Slettmoen. Snøen lava ned og dekket de blankpolert vegene. Det var flere enn en som gikk på trynet undervegs i løpet. Piggsko hjalp ikke så mye.  Det var 19 stk som deltok på kveldens Lucialøp. Gøy at så mange ville være med finne poster med skællykta på. Det var Sigurd Dæhli som var raskest i langløypa,  noen sekunder foran Emilie. To Råtasser var også på plass,  trivelig!

Nina, Emilie, Evine og Maja hadde laget lussekatter i anledning dagen og disse falt i smak. Tove-Kristin og Knut stod for gløggservering. Takk til alle som bidro til en fin kveld i Brenneriroa. 

Nå er det juleferie fra vintertreningene våre,men vi anbefaler alle å være med på trappeintervaller i Lierberget kl 09 på julaften og Marsipanløpet på Toten i romjula. Sannsynligvis blir det er o-trening i Løten i løpet av jula også. Vil du prøve deg på ski-o har du muligheten allerede i helga på Sjusjøen. Det er spådd strålende vær, så det blir ypperlige forhold for ski-o. Påmelding gjøres i eventor. 

Linker

Kategorier: Nyheter, 8-13 år, 14-16 år, Råtass, Senior, VeteranerAntall visninger: 902

Eldre artikkel Husk å melde deg på Lucialøpet
Nyere artikkel Åpnet med 4.plass
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen