London City Race

Tre ivrige Løten-damer tok turen til London i helga for tre o-løp.
(22. september 2019) - -
Emilie og Evine har vært på London City Race en gang før og dette frista til gjentakelse. I år fikk de med seg Nina. Dermed hadde Løten o-lag tre stk på startstreken i Woman Elite.

Fredag varmet vi opp med å ta en tur til Buckingham Palace. Der var det litt mer gullutsmykninger enn det vi er vant til hjemmefra, men vi synes at huset til dronninga var ganske så fint. På ettermiddagen var det klart for første løp litt nord for London sentrum. Løpet var inne på campus til Middlesex University. Kartet var 1:2000, så her gikk det fort fram og mye på kryss og tvers mellom universitetsbygningene. For enkelte var det vanskelig å få med seg alle strekene og talla på kartet, og Evine endte opp med disk etter å ha hoppa over en post. Dermed ble Nina Løtens nest beste løper og var storfornøyd med det. Emilie vant klassa.

Lørdag var det klart for selveste London City Race. Dette foregikk i City of London, med blant annet noen poster i det treetasjes boligkomplekset Barbican. Distansen var cirka ei mil, så vi fikk sett store områder underveis i løypa. Swiss tower, St. Paul-katedralen og mange turister, biler og busser var noe av det vi møtte på undervegs i løypa. Emilie var raskest denne dagen også. Evine ble nummer to. Premien var sjokolade og det var søstrene veldig fornøyd med. Etter fredagens kartgjennomgang for å få taket på de tre ulike nivåene følte noen at de var godt forberedt og behersket det i stor grad, andre i mindre grad. Nina tok en tur innom tunnelen Evine hadde fortalt at hun hadde løpt feil inn i sist gang hun løp der. Evine hadde da problemer med nivåene, mens Nina ble retningsvill av alle trappene og endte dermed opp i tunnelen. Kvelden ble avsluttet med musikalen «Fame».

Søndag tok vi turen til Greenwich Royal Park. Alle tre var litt slitne i beina, men gjorde en siste kraftanstrengelse rundt det kongelige observatorium. Løypene bestod av litt engelsk småbysjarm med mursteinshus i starten for så å gå over i parken med store kastanjetrær. Etter endt innsats tok vi en liten gåtur til parken og gatene rundt, og kjøpte oss en velfortjent engelsk scones. Av Løtenjentene var Emilie raskest igjen.

Linker

Kategorier: Nyheter, SeniorAntall visninger: 714

Eldre artikkel Bli med på klubbkøpp 5
Nyere artikkel Fullt hus
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen