Latter og læring

Det ble en god blanding av mat, gode historier, quiz, kake og premier på sesongavslutninga i går kveld.
(15. november 2019) - -
Snaut førti stykker fant vegen til Skytterhuset for sesongavslutning i går kveld. Tradisjon tro fikk vi servert god mat fra Bakken øvre. Selv om o-løpere er kjent for å spise mye ble det likevel rester. Etter at alle var gode og mette fikk vi først høre fra Hallstein. Han fortalte om den gang han ble juniornorgesmester, om deltakelse i nordisk landskamp og førsteetappen på seniorstafetten i NM. Han fortalte så godt og levende at vi nesten følte vi var til stede på løpene. Blant det han fortalte var at de fikk varm mjølk da de kom i mål. Da Magne senere fortalte om VM i Østfold kunne ha fortelle at mjølk, det drikker de fortsatt, men at de nå foretrekker kald sjokomjølk. Mellom de to foredragsholderne hadde vi quiz med sju lag. Der fikk de testet sine kunnskaper om VM i Østfold, Edvard Munch og litt om hvor godt kjent de er i Løten. Med rebusoppgaven til slutt var det laget Alma Mater, med Evine, Iver, Knut, Arve og Stine som trakk det lengste stået og vant godteri fra London. Kveldens hedersgjest var Magne Dæhli, som fortalte oss hvordan han hadde opplevd VM på hjemmebane. Han ble utfordret av Nina til å gi to o-tekniske tips basert på VM-erfaringene og de var: glem alt det du har lært og løp rundt (eller litt mer seriøst: vær fleksibel til å kunne takle den løypa du får) og gjør det enkelt. Han svarte også på mange andre spørsmål og fortalte blant annet at han husker at han hørte et jubelbrus når han nærmet seg passering arena, uten at han visste hva det var. Da kunne Erland oppklare det for han, fordi Bjørg hadde jublet i stua da de var sikre på at Magne kom til å ta medalje.

Vi setter pris på Magne og han fortalte også at Løten o-lag har hatt en betydning for hans karriere. Vi feiret med ei marsipankake med bilde av VM-medaljøren vår.

Selvsagt måtte det også deles ut litt premier til spreke Løten-løpere. Klubbkøppen ble vunnet av Birthe, foran Tage, Sigurd og Emilie, som vant hver sin hovedklasse. Det var uhyre jevnt i kåringen av årets jenteløper, men i år som i fjor gikk denne prisen til June. Søstrene Westli Andersen fikk også prestasjonsstipend.

Vi takker miljøkomiteen og alle andre som bidro til en trivelig torsdagkveld.

Kategorier: Nyheter, 8-13 år, 14-16 år, Råtass, Junior, Senior, VeteranerAntall visninger: 728

Eldre artikkel Juletreorientering 2019
Nyere artikkel Overnatting på Nord-Jysk 2020
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen