Løvspretten ved Bergsjøen

Løvspretten ble arrangert fra samme arena som gårsdagens Elgdilten ved idylliske Bergsjøen. I dag var det strålende sol og allerede tidlig begynte det å vrimle av folk på arenaen. En del overnattet på arenaen fra i går og kunne melde om en fin natt uten regn. Med strålende sol lå det an til en nydelig dag.
(10. juni 2019) - -
Dagens Løvspretten var selvfølgelig langdistanse og mange fryktet allerede før starten at det kunne bli tungt siden terrenget i går var relativt tungt og terrengtypen var meldt å være den samme. Men allerede tidlig kom det to Løten-løpere i mål i fint driv uten å virke preget av motbakker og tett skog, det var Anna og Ivan som løp i N-åpen. Det er fint og hyggelig å se Råtasser som kommer på o-løp. Begge fikk fullført løp i dag, så Anna har løpt to løp i pinsen, mens Ivan har løpt alle tre løpene. Imponerende!

 

Totalt var det 9 startende løpere fra Løten o-lag i dag, den beste plasseringen fikk Lis med tredjeplass i D60-. Men både Tage og Henriette var fornøyd med løpene sine, men unntak av ett par bommer. Johanne har også grunn til å være fornøyd med løpet utfra tolkning av strekktiden, men dagens lotenol.no-journalist mangler direkte kommentar fra Johanne på dagens løp. I målområdet var det mange slitne løpere og mange synes at bakkene var tunge, likevel virket de fleste godt fornøyd med løypene og at det kanskje var mer det fysiske formen som var hinderet til et perfekt løp. I seniorklassa for herrer (H 21-) vant Anders Haga fra Raumar den 10,5 km lange løypa med en kilometertid på 6.33 som tyder på at det var mulig og holde en ganske bra fart til tross for skråli og motbakker. I dameklassa D21- vant tidligere Løten-løper Sofie Johansson.

Takk til alle løpere og arrangører som bidra til en flott o-dag ved Bergsjøen! Neste o-løp på terminlista av stor betydning er klubbkøppen med klubbmesterskap på torsdag 13.06. Her blir det helt nytt kart med terreng fra EM i 1962. Link til påmelding i Eventor under.

Linker

Kategorier: Nyheter, 14-16 år, Råtass, Veteraner, Løp, PinseløpeneAntall visninger: 821

Eldre artikkel Litt av hvert på Elgdilten
Nyere artikkel Klubbkøpp 3 og klubbmesterskap på torsdag - OPPDATERT med resultater
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen