Løten o-lag største klubben på Mjølnerløpet

Søndag ble det tradisjonelle Mjølnerløpet arrangert i Elverum. Løten o-lag var den største klubben dvs flest startende løpere under årets utgave av Mjølnerløpet.
(1. september 2019) - -
Løten hadde 23 startende deltakere og det var mange Løten-drakter å se på furumoene rundt skistadion til Strandbygda IL. Alltid når Elverum o-klubb arrangerer Mjølnerløpet på Løvbergsmoen innbyr det til fart og forrvirring blant alle stiene. De fleste løypene startet ut i lettløpt terreng med nydelig furumoer med lav på bakken, lett kupering og god sikt før løypene kom inn i mer teknisk krevende terreng mot slutt med mange detaljer og litt dårligere sikt. Alle virket godt fornøyd med løypene og kunne bare skylde på seg selv for eventuelle tidstap.

 

Det ble to førsteplasser til Løten o-lag i dag ved Else Kristine Lien (D17-B) og Sigurd Dæhli (H55-). Det gror tydeligvis godt i de eldre klassene i Løten o-lag. I H55- hadde Løten sju deltakere i dag, mens det i D55- var fem Løten-damer som kjempet seg rundt 4,2 km. Best av Løten-damene i D55- var Lis Dæhli som ble nr 2.

Til tross for en våt start på dagen med øsende regn lysna det opp og det var fint høstvær under hele løpet.

Linker

Kategorier: Nyheter, 8-13 år, 14-16 år, Råtass, Junior, Senior, Veteraner, Løp, Krets-/nærløpAntall visninger: 617

Eldre artikkel Resultat Klubbkøpp 4 og sammenlagt etter 4 løp
Nyere artikkel To fra Løten o-lag til nordisk!
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen