Løten Mølles høstløp på historisk grunn

Løten Mølles høstløp ble arrangert for sjette gang i dag. Årets løp ble arrangert på historisk grunn i deler av samme terreng som EM i 1962, men heldigvis på nytt kart av året. 

(19. oktober 2019) - -

Arrangørene fra Løten Mølle med venner er for oss andre i Løten o-lag kjent for å være ordentlig trivelig folk. Allerede ved parkering ble man tatt godt i mot av arrangørene og slik fortsatt det gjennom hele løpsdagen ved Hjemlikoia. For de som ikke innehar lokal kunnskap, så er Hjemlikoia like i nærheten av Kolboden som var samlingsplass under EM, lokalisert på sør-vestre side av Rokosjøen. Løypelegger Svein kunne informere om at variert terrenget før start og noe mer kupert enn det vi er vant til fra Mosjømarka på andre siden av Rokosjøen. Samt noe tynningsthogst for deler av løyene. Det var fire løyper og velge mellom på dagens løp, de raskeste i hver av løypene var:

Gørstutt (1620 m), damer: Maren Bleken Rud (Vang OL), herrer: Kristoffer Børke Sætaberget (Vang OL).

Stutt (2480 m) , damer: Mina Bleken Rud (Vang OL), herrer: Erik Haugen (Ringsaker OK).

Mellom (3660 m), damer: June Rogstad Bekkevold (Løten o-lag), herrer: Knut Johan Schjerve (Løten o-lag).

Lang (4440 m), damer: Emilie Westli Andersen (Løten o-lag), herrer: Kenneth Bilstad (Vang OL). 

Opptil flere av de andre løpene kunne i mål rapportere om litt problemer med retningen ut i skogen, men det virket likevel som mange hadde hatt en fin tur i skogen. Det var mye fint terreng som var morsomt og løp i. Heldigvis var det stort sett oppholdsvært under løpet, det var likevel godt med stort bål og varme seg på etter løpet. Løten Mølle stilte som vanlig med upåklagelig servering etter løpet med både pølser, kake og drikke og gavekort til vinnerne i hver klasse. Løpsleder Arvid var godt fornøyd med gjennomføringen av løpet og imponert av at ikke så mange lot seg skremme av dystre værutsikter på forhånd. Arvid kunne allerede avsløre at det er planer om løp til neste år også, da vil de også forsøke å lage en egen løype for yngre løpere 

På vegne av deltakerne vil vi takk for nok et strålende gjennomført Løten Mølles høstløp!

Vi minner også om Huldertrampen neste helg og ønsker alle velkommen dit!

Alle bilder: Ingvill Thorson Plesner

Linker

Kategorier: Nyheter, 8-13 år, 14-16 år, Junior, Senior, Veteraner, Løp, Krets-/nærløpAntall visninger: 701

Eldre artikkel Evine gjorde det godt i Rælingen
Nyere artikkel 15. seier til Sigurd
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen