KM sprint i Moelv sentrum

I dag var det KM sprint som sto på løpsprogrammet for Hedmark og Oppland.
(12. mai 2019) - -

KM sprint ble arrangert i Moelv sentrum og løypeleggeren hadde fått til morsomme løyper. Løypene krevde at man var skjerpet på det o-tekniske samt at man måtte orke å løpe litt mellom postene. Det var mange av postene som også krevde at man var nøye med å lese postbeskrivelsen for å få den beste inngangen på posten. Løypene gikk i både litt sentrumsterreng med store bygninger med hushjørner både utenpå og inne i gårdsplasser mellom husene samt noen små skogområder.

Løten o-lag stilte totalt med 14 løperne i dag. Dette resulterte i 3 KM gull, 1 KM sølv og 1 KM bronse. KM gull fikk Sigurd Dæhli i H65-, Harald Berge i H55-, Lis Dæhli i D65-. KM sølv til Nina Smestad i D21- (riktignok ingen konkurrenter om denne) og KM bronse til Yngve Volden i H21-.

H 55- og H65- var de klassene Løten stilte med flest deltakere i, med 3 i hver av klassene. Asbjørn Schjerve i H65- stilte i sin andre sprint noensinne og var bekymret for strekk på forhånd, men klarte å unngå dette og sprint fristet til gjentakelse. Harald Berge var godt fornøyd med dagens seier som resulterte i en rose og KM gull i premie. Rosa skulle Randi få, så da er den nok i trygge hender. 

Linker

Kategorier: Nyheter, 8-13 år, 14-16 år, Junior, Senior, Veteraner, Løp, Mesterskap, Krets-/nærløpAntall visninger: 305

Eldre artikkel Flere KM-medaljer til Løten
Nyere artikkel Årets tøffeste
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen