Klubbkøpp 4 på torsdag, og Mjølnerløpet til helga

På torsdag arrangeres første klubbkøpp etter ferien fra Kølbua (Kolboden), og på søndag arrangeres tradisjonsrike Mjølnerløpet i det raske terrenget ved Strandbygda skistadion i Elverum.
(26. august 2019) - -
Vi har ikke rukket å revidere inn litt hogst og diverse på kartet fra Furasaga ennå, så vi prøver i stedet en ny del av det nye kartet rundt Kølbua. Nye kart er alltid spennende, alle starter med blanke ark.

Oppmøte blir langs vegen rett etter Kølbua, parkering langs vegen. Se posisjon for arena inne på arrangementet på Eventor, der dere gjerne kan melde dere på. Se link under. I tillegg vil det som alltid være mulig å møte opp direkte så langt det er igjen kart (vi pleier å printe tilstrekkelig, men uansett fint om folk melder seg på).

Det blir mellomdistanse og løypelengdene blir dermed ca 3,5-4km for A-løypa, 2,5-3,2km for B-løypa og 1,5-2km for N/C-løypa. I tillegg blir det en kortere runde som råtasser evt kan ta alene, i tillegg til at dem også kan løpe N/C-løype med følge.

Mjølnerløpet er et løp i Elverum som mange fra Løten pleier å være med på. Påmeldingsfristen er allerede i morgen kveld (tirsdag).

Linker

Kategorier: Nyheter, 8-13 år, 14-16 år, Råtass, Junior, Senior, Veteraner, TreningsløpAntall visninger: 479

Eldre artikkel Råtasser til skogs
Nyere artikkel Skogstrimmen har vært på alle turorienteringspostene!
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen